Команда екстрим-шоу "Світ навиворіт" провела 100 днів у Непалі та познайомилася з королем

Команда екстрим-шоу "Світ навиворіт" провела 100 днів у Непалі та познайомилася з королем

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Ведучий Дмитро Комаров розповів, що протягом 100 днів знімав у Непалі.

Команда екстрим-шоу "Світ навиворіт", яка підкорила легендарну вершину Гімалаїв, провела рівно 100 днів у Непалі на зніманнях восьмого сезону проекту.

Ведучий програми, екстремал і мандрівник Дмитро Комаров зізнався, що знімальний процес виявився більш складним і непередбачуваним, ніж передбачалося.

"Що можна знімати в Непалі 100 днів? Я теж так думав 100 днів тому. Ми планували впоратися за 1,5-2 місяці, адже країна - невелика. Але це Гімалаї, і більшість найцікавіших точок для знімань розташовані в горах. Ми переміщалися пішки гірськими стежками 50 днів із 100, а зараз вже виходимо на фінішну пряму. Наша головна мета - показати глядачам найдокладніший репортаж про цю країну", - ділиться враженнями ведучий, перебуваючи в експедиції.

На сотий день перебування в Непалі команду екстрим-шоу "Світ навиворіт" прийняв принц і король Мустанга Джимі Палбар Біста. Король вже кілька років нікого не приймає через свою хворобу, але для знімальної групи з України зробив виняток. Своєю чергою, Дмитро Комаров подарував йому символ української влади - булаву.

Король Непалу Мустанга Джимі Палбар Біста / Фото: прес-служба каналу "1+1"

"Ми чекали на цю зустріч два місяці. Навіть звернулися до уряду Непалу. І в результаті король нас прийняв. Це великий виняток, адже зараз він ні з ким не зустрічається, окрім членів сім'ї, а для журналістів його двері в принципі зачинені", - розповідає ведучий.

Нагадаємо, команда тревел-шоу "Світ навиворіт" перебуває в Непалі, куди вирушила знімати восьмий сезон проекту. Докладний репортаж про знайомство з королем Непалу, сходження на легендарну вершину Гімалаїв Айленд - пік, дивовижні подробиці життя шерпів - народності, що населяє околиці Евересту, знайомство з легендарними героями знаменитих експедицій, а також інші захопливі пригоди команди "Світу навиворіт" в Непалі телеглядачі побачать цієї осені на телеканалі "1+1" у новому сезоні проекту.

Повʼязані теми:

Наступна публікація