Команда "Голосу країни-6" представила новий сезон проекту

У шостому сезоні буде кілька інновацій. Уже в першій програмі глядачі зможуть побачити і оцінити нововведення продюсерів.

Цієї неділі, 28 лютого, о 21:00 на телеканалі "1+1" відбудеться прем'єра шостого сезону головного вокального шоу України "Голос країни".

У тренерські крісла сяде "платинова четвірка": Іван Дорн, Потап, Тіна Кароль і Святослав Вакарчук. Сьогодні відбувся допрем'єрний прес-показ, на якому журналісти побачили кадри першої програми проекту.

Над адаптацією одного з найуспішніших світових форматів - The Voice - вже третій рік поспіль працює команда "1+1 Продакшн".

"Нам дуже пощастило з нашими тренерами. У шостому сезоні на проекті сформувалася ідеальна конфігурація тренерського складу. До нас приєднався Ваня Дорн, і це круто, адже ми дуже довго йшли до цієї співпраці. Тренери шостого сезону уособлюють сучасну музичну культуру. Це найкращі, затребувані, популярні в своєму напрямку артисти, - говорить генеральний продюсер " 1+1 Продакшн" Вікторія Лєзіна. - Крім того, проаналізувавши роботу з учасниками в минулих сезонах, ми зрозуміли, що у нас в країні немає музичних платформ, завдяки яким талановиті люди могли б розвиватися, обмінюватися досвідом, отримувати професійні поради і "фідбек" на свою діяльність. Тому для нас було дуже важливо, щоб "Голос країни" став таким майданчиком, який формує музичний смак".

Вікторія Лєзіна, генеральний продюсер 1+1 Продакшн / Фото: ТСН.ua

У шостому сезоні буде кілька інновацій. Уже в першій програмі глядачі зможуть побачити і оцінити нововведення продюсерів.

"У цьому сезоні ми максимально широко покажемо глядачеві залаштунки проекту. Ви немов потрапите до ресторану з відкритою кухнею. Ми хочемо поділитися цим: як учасники готуються до виступів, що відбувається за лаштунками, як тренери взаємодіють між собою у перервах між зйомками - коментує креативний продюсер "Голосу країни-6" Володимир Завадюк. - Також у цьому сезоні рівень учасників набагато вищий, ніж у попередніх сезонах. Кастинги шостого сезону тривали півроку. Раніше ми показували, що ми цінуємо в першу чергу голос, створюємо музику, і справжні музиканти зі своїм неповторним світоглядом це побачили і прийшли на кастинг у цьому році. Я впевнений, вони будуть створювати нову українську музику на "Голосі країни".

Володимир Завадюк, креативний продюсер "Голосу країни" / Фото: ТСН.ua

До речі, у цьому сезоні музичний продюсер проекту Руслан Квінта традиційно залучить живий оркестр, а також приділить особливу увагу українському репертуару. Він навіть придбав унікальний музичний інструмент ваджрагханта, виготовлений спеціально для "Голосу країни".

Цікаво, що в цьому році творча група проекту відновила традицію проведення кастингів у регіонах.

"У шостому сезоні підбір учасників був особливо ретельний. Ми вирушили до регіонів, в тому числі і до невеликих міст, оскільки далеко не всі талановиті люди мають можливість приїхати на прослуховування до Києва. І ми раді, що серед понад 5 тисяч осіб, які подали заявку на кастинг, знайшли дійсно "музичних" людей", - каже керівник кастингу Олена Шевчук.

"З учасниками на проекті працює прекрасний педагог з вокалу Наталія Єфименко, яка допомагає нашим учасникам розкрити в собі потенціал, взяти ноти, які раніше вони витягти не могли", - продовжує режисер-постановник Наталія Лисенкова.

А виконавчий продюсер "Голосу країни-6" Анна Аксютенко поділилася цікавими подробицями виробничого процесу.

Анна Аксютенко, виконавчий продюсер "Голосу країни" / Фото: ТСН.ua

"Голос країни-6" - це масштабний проект, над створенням якого працюють близько 300 професіоналів, а на прямих ефірах буде задіяно до 400-450 людей. Щоб створити яскраву, якісну картинку, нам треба було 260 годин на установку сцени, більше 200 тонн декорацій (тільки одна гіпсова рука важить 3,5 тонни), 15 тонн світлового обладнання, 3 тонни звуку, екранів. Те, що відбувається на сцені і в залі знімають 30 операторів, а на знімальному майданчику присутні близько 350 глядачів", - коментує вона.

Зазначимо, переможець шостого сезону отримає в подарунок від каналу "1+1" запис пісні на професійній студії і кліп.

У прем'єрному епізоді "Голосу країни-6", який вийде в ефірі каналу "1+1" 28 лютого о 21:00, глядачі побачать солістку оркестру ЗСУ, яка мріє перевезти свою сім'ю із зони АТО; автора українських музичних хітів, який хоче сам заспівати свої пісні на великій сцені, а також зворушливу "полісвумен" зі Львова, яка мріє познайомитися зі Святославом Вакарчуком.

Повʼязані теми:

Наступна публікація