Комаров в обтислій сріблястій футболці знявся у фільмі із Кайлі Міноуг

Зірка "1+1" поділився враженнями від спільної роботи зі співачкою.

Ведучий тревел-шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров, який стрибнув у крижану ополонку, долучився до індійської "фабрики мрій" під час знімань фільму за участі Кайлі Міноуг.

Зірка "1+1" розповів, як потрапив на зйомки стрічки та поділився світлинами зі свого відпочинку в Індії.

"Я став ходити по місту та питати, яким чином туди можна потрапити. Знайшов кур'єра -  здоровенного товстого дядьку (я його назвав сутенером), який займається набором європейців для зйомок. Він у сьомій-восьмій годині ранку ходить біля McDonald's і збирає людей. Причому, відбувається це у тому самому місці, яке в "Шантарамі" описує Грегорі Девід Робертс. Це чиста правда! У якийсь момент до тебе підходять і кажуть, що потрібні білі обличчя. Як правило, не пояснюють навіть у який фільм. За знімальний день платять близько 20-ти доларів", - прокоментував Дмитро свою пригоду в Індії у інтерв'ю журналу Viva.

Мандрівник пригадав свій епатажний костюм для роботи в кадрі.

"Мене дуже смішно вбрали: у срібну обтислу футболку і чоботи-козаки на високому каблуці. Тревел-штани з кишенями дозволили залишити. Я був справжнім "танцюристом диско", - зауважив Дмитро.

Комаров зізнався, як йому працювалося із всесвітньовідомою артисткою Міноуг.

"Знімався фільм "Смуток". Скільки я себе у цьому епізоді потім не видивлявся - не побачив. Напевно, вирізали при монтажі, як я під сценою танцюю під час виступу Кайлі. У заторі зі слоном. Один момент мене хвилював: ось як довести потім, що я знімався із зіркою? Потрібне фото. А камеру-то забрали", - бідкається ведучий.

Однак, винахідливий Дмитро знайшов вихід із ситуації та отримав заповітну спільну світлину із селебріті.

Після завершення знімань Комаров звернувся до охорони та представився відданим шанувальником відомої співачки.

"Зрозумійте, я з дитинства мріяв про зустріч із кумиром, це шанс всього мого життя!" Коли Міноуг вийшла зі своєї гримерки, мене все-таки підпустили до неї. Нам навіть дозволили обійнятися і сфотографуватися. Кайлі запитала, звідки я, відповів, що з України", - поділився враженнями мандрівник.

Зауважимо, зірка "1+1" у новому випуску видання Viva пригадав цілу низку цікавих подробиць своєї подорожі до загадкової Індії.

Нагадаємо, мандрівнику Дмитру Комарову загрожує арешт у випадку повернення на Кубу.

Повʼязані теми:

Наступна публікація