Концерт Тіни Кароль у Мінську транслювався в прямому ефірі

Співачка виступила в Білорусі і Латвії.

Українська співачка та тренер "Голосу країни - 6""Тіна Кароль, яка стала на коліна на сцені в Лондоні, продовжує гастролювати з прем'єрою своєї ювілейної програми "Вибране".

Минулими вихідними в рамках свого світового турне Кароль виступила в Мінську і Ризі. Білорусь і Латвія зустріли народну улюбленицю України з аншлагами.

"Концерт в Ризі - неймовірно хвилюючий для мене, тому що саме з Латвії десять років тому почалося моє життя на сцені", - сказала Кароль під час свого сольного концерту в Ризі.

Співачка виступає з програмою "Вибране", лейтмотивом якої є концертні номери всіх її сольних програм за 10 років пісенної кар'єри.

Під час концерту в Ризі співачка дозволила собі експромт і виконала пісню "I feel good", з якою в 2005-му році перемогла на конкурсі "Нова хвиля" в Юрмалі. Як відомо, тоді під час виступу молодої виконавиці вимкнувся мікрофон, але Кароль доспівала пісню до кінця, і так потужно, що навіть без мікрофона її голос було чути по той бік екрану. "Якщо відключиться мікрофон сьогодні - підтримайте мене!" - пожартувала співачка під бурхливі овації латишів.

Традиційно Кароль також виконала гімн України хором з усіма глядачами в залі.

А ось сольний концерт у Мінську, який припав на День закоханих, будь-хто охочий міг дивитися в прямому ефірі через Інтернет. Трансляція велася фан-клубом артистки на популярній інтернет-платформі прямих трансляцій Periscope.

Як повідомляють Мінські ЗМІ, концертний зал викупав українську співачку в багатотисячних оваціях, це був перший великий сольний концерт Кароль в Мінську.

Під час однієї з пісень всі глядачі об'єдналися в флешмоб, який організував білоруський фан-клуб Кароль "ФанТіна", і підняли над головами великі паперові серця. Кароль розписалася потім на цих валентинках, а собі залишила портрет, намальований однією з прихильниць.

Завершенням концерту стало виконання пісні "Україна - це ти" під час якої білоруси піднесли численні українські прапори над головою. "Сьогодні невелика частинка моєї країни - в цьому залі", - сказала Кароль не стримуючи сліз.

Нагадаємо, в рамках свого світового туру з ювілейною програмою "Вибране" Тіна Кароль виступить в Америці вже в березні цього року.

Повʼязані теми:

Наступна публікація