Косметика від Тіни Кароль: зірка готується представити іменну помаду

Косметика від Тіни Кароль: зірка готується представити іменну помаду

Випускати свій продукт артистка буде у Білорусі.

Українська співачка та тренер проектів "Голос.Діти-3" та "Голос країни-7", Тіна Кароль, порадує прихильниць іменною помадою.

Без червоних губ зірку вже складно уявити на сцені.

Напередодні концерту у Мінську артистка зізналася "Комсомольськой правде", що стане виробником помади.

"Відкрию для "Комсомолки" один великий секрет - саме на фабриці в Білорусі ми замовили червону матову помаду від Тіни Кароль, тому що тільки у цих виробників ми знайшли потрібний фірмовий відтінок. Іменну помаду ми презентуємо наступної весни - це дуже хвилююче!" - зізналася Тіна.

Виконавиця подякувала фабриці за прийняття усіх її "божевільних" ідей.

"Помада - це і дизайн, і запах, і стійкість, і тактильні відчуття.  І з кожного приводу у мене були свої ідеї", - наголосила вона.

Для співачки червона помада не є якимось викликом.

"За червоною помадою я раджу всім ховати свою втому і печаль, але вона для мене - ні в якому разі не виклик. У моїй косметичці така помада - всього одна, але певна. Помаду саме такого відтінку я хотіла ще і зробити доступною, але це не було вирішальним фактором - ми просто побачили, що у вашої фабрики продукція хорошої якості", - пояснила зірка.

Крім того, артистка поділилася із виданням своїми секретами краси.

Фото: ТСН.ua

"Щоб вистачало сил, я п'ю вітаміни - магнезію, наприклад. Обов'язково радую себе улюбленою червоною помадою. Після шести не їм важкої їжі, тільки рослинну - це допомагає фігурі. Випиваю два літри води в день мінімум, причому вранці - воду з лимоном. Я вірю, що жінка завжди повинна залишатися красивою - вона не може бути сьогодні писаною красунею, а завтра прийти так, що ніхто і не дізнається, тому завжди виглядаю однаково доглянуто. Раджу нести себе, любити себе і берегти себе щиро - тоді вас полюблять і навколишні", - підсумувала виконавиця.

Нагадаємо, Тіна Кароль у розкішній сукні з декольте прикрасила ювілейну обкладинку глянцю.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Краса обличчя і тіла
Наступна публікація