Костянтин Меладзе показав підрослих доньок у родинній фотосесії

Відомий продюсер та його діти знялися для видання "Теленеделя".

Продюсер та композитор Костянтин Меладзе, який розповів, коли закохався у Віру Брежнєву, ретельно приховував своїх близьких від преси.

Аж ось Меладзе-старший вирішив показати громадськості своїх доньок від попереднього шлюбу з Яною Сумм - 16-річну Алісу та 12-річну Лію. Родина знялася у фотосесії видання "Теленеделя".

Знімання відбувалися у будинку Костянтина під Москвою. На фото доньки Меладзе бешкетують, а також п'ють чай із зірковим татом.

В інтерв'ю глянцю Меладзе розповів, що лише у 45 років відчув всю цінність родини

"До мене дуже пізно доходили якісь речі, які в житті по-справжньому важливі. На той момент, чесно кажучи, я не встиг відчути всю важливість народження дітей, не насолодився повнісю цим неймовірним щастям. Я був одержимий роботою, музикою, кар'єрою, жив в якомусь ілюзорному маленькому світі, просиджуючи в студії з ранку до вечора. Я весь час кудись поспішав, у мене в голові була тільки самореалізація і купа всяких проектів, їх ставало все більше і більше", - згадує Константин.

За словами Меладзе, у нього з доньками чудові стосунки, вони добре проводять час разом - виїжджають на природу, ходять в кіно, відпочивають і слухають музику.

Але в певний момент Меладзе довелося зіштовхнутися з деякими проблемами у вихованні старшої дочки Аліси. Він був змушений перечитати величезну кількість книг, щоб зрозуміти, що відбувається в його взаєминах із дівчинкою-підлітком.

Нагадаємо, Костянтин Меладзе розлучився із матір'ю його трьох дітей Яною Сумм у 2013 році. Через декілька років продюсер одружився з екс-"ВІА Грою" Вірою Брежнєвою.

Наступна публікація