Козловський натякнув, що вже розмірковує про одруження із зіркою Playboy

Козловський натякнув, що вже розмірковує про одруження із зіркою Playboy

Фото: Світське життя

Артист вже познайомив Раміну із батьком.

Український співак Віталій Козловський, який зняв нову кохану у пікантному кліпі замислився над створенням власної родини, йдеться у "Світському житті".

"Мама-мамою, але я віддаюся поривам свого серця. А серце каже, що всьому свій час. Маму просто потрібно послухати, але зробити по-своєму. Я починаю про одруження вже задумуватися, адже мені вже 31 і я замислюють про те, щоб продовжувати свій рід з коханою жінкою", - підкреслив артист.

Зірка зізнався, як насправді ставиться до участі своєї дівчини Раміни у передачі, де дівчата боролися за серце холостяка.

"Це – принизливе шоу, я вважаю, що чоловіки мають впадати до ніг жінки, але мій тато його не дивиться. Він не дивиться різних еротичних журналів, на обкладинці яких була Раміна. Він сприйняв її просто як звичайну дівчину, мамі вона дуже сподобалася, а татові подобаються усі пасії, які були в моєму житті", - розсекретив Віталій.

Співак наголосив, що на численних весіллях друзів виступає безкоштовно та залюбки, оскільки йому за це не потрібно гонорари.

"Моя концертна програма в друзів на весіллі – не 40 хвилин, не 20 хвилин, а дві години, три години. Одним словом, їм дуже щастить зі мною, бо я є таким тамадою", - підсумував він.

Нагадаємо, Віталій Козловський офіційно підтвердив стосунки із зіркою журналу для чоловіків.

Віталій Козловський познайомив свою дівчину з батьками

Віталій Козловський познайомив свою дівчину з батьками

Повʼязані теми:

Наступна публікація