Крига скресла: Джолі та Пітт тимчасово домовились стосовно опіки над дітьми

Крига скресла: Джолі та Пітт тимчасово домовились стосовно опіки над дітьми

Зірки відвідуватимуть сімейного психотерапевта.

Голлівудська багатодітна мама Анджеліна Джолі, яка найняла найкращого кризового менеджера США, а також її майбутній екс-чоловік Бред Пітт пішли на компроміс у питанні майбутнього шістьох дітей.

Як пише Daily Mail, зірки майже врегулювали половину питань у справі про розлучення.

Так, головними пунктами переговорного процесу Бранджеліни є: опіка і відвідування дітей, тимчасова підтримка Джолі і дітей, постійна фінансова підтримка, розділ майна.

Відповідно до інформації журналу TMZ, перші два пункти актори майже владнали, але крапку у цьому поставить департамент у справах дітей та сімей округу Лос-Анджелес.

Саме цей орган займається розслідуванням інциденту із конфліктом Бреда та його сина Меддокса у літаку.

У пари шестеро дітей

Наразі ж, внаслідок домовленості, Джолі отримує до 30 жовтня право опіки над усіма шістьма дітьми. Їхній батько матиме змогу відвідувати дітей в присутності лікаря. При цьому, Пітт повинен буде періодично повторювати здачу аналізів на наркотики та алкоголь.

Ще одним пунктом угоди є обовязкові візити до сімейного психотерапевта, як індивідуальні для Бранджеліни, так і разом із усіма дітьми.

За даними видання, тимчасова угода між зірками укладена строком на три тижні. Потім департамент у справах дітей або введе нові умови, або ж направить справу зірок на розгляд суду.

Нагадаємо, ще тиждень тому Бред Пітт називав Джолі "божевільною" та зізнавався їй у коханні.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація