Кума Тимошенко Наталія Юсупова розповіла, як зустріла своє кохання у військовому шпиталі

Кума Тимошенко Наталія Юсупова розповіла, як зустріла своє кохання у військовому шпиталі

Наталія Юсупова знайшла своє кохання у шпиталі / Фото: Світське життя

Світська левиця давно займається волонтерством

Кума Юлії Тимошенко та власниця агенції елітної нерухомості Наталія Юсупова, яка перестала витрачати гроші на масаж, а переказує їх військовим, не в захваті від бажання сина піти в політику, йдеться у "Світському житті".

Наталія вважає погляди сина, який навчається у Великій Британії, на політичні реалії дещо наївними.

"У нас зараз такі дебати, бої, але він виграє. Він вчиться там і знає, як правильно. Мені здається, що він наївний у чомусь. Коли тут він працював в Адміністрації Президента, сам туди потрапив, всі там сказали: "А ти що - будеш працювати на 3-4 тисячі гривень?" Він відповів: "В мене родина заможна. Мене цікавить кар'єра. Мені є де жити та що їсти, тому я буду працювати". Подивимось. Поки що я ним пишаюся, але, мені здається, він не розуміє повністю, про що він каже", - зауважила Юсупова.

Учасниця шоу "Багаті теж плачуть" зізналася, що зі своєю відомою кумою вона наразі не спілкується, а свого похресника Тимошенко "не впізнає".

Наталія зауважила, що за час волонтерства встигла знайти своє кохання. Обранцем багатійки став молодший за неї майбутній офіцер. Жінка додала, що їхня різниця у віці складає "15 або 16 років".

Юсупова поділилася із Катериною Осадчою зворушливою історією їхнього знайомства з коханим.

"Я вийшла з палати, в мене ще була температура, тоді події в Дебальцево розпочалися. Молодий хлопець котився на візку. Наступного дня я до нього зайшла, він був після операції, почала годувати, доглядати. Нічого тоді не було, він тоді мав дівчину", - заінтригувала бізнес-леді.

Попри наявність суперниці, наразі місце дівчини загадкового молодика належить саме Наталії.

Жінка зізналася, що поки її обранець навчається у вищому військовому інституті в Житомирі, вони бачаться двічі на тиждень.

Нагадаємо, у Лондоні Юсупова влаштувала скандал через те, що її назвали росіянкою.

Як кума Юлії Тимошенко перетворилася зі світської левиці в волонтерку

Як кума Юлії Тимошенко перетворилася зі світської левиці в волонтерку

Повʼязані теми:

Наступна публікація