Кушанашвілі слізно проситься в Україну: Впустіть мене, я хороший

Кушанашвілі слізно проситься в Україну: Впустіть мене, я хороший

Кушанашвілі дуже хоче в Україну

Телеведучий не втрачає надії потрапити до Києва.

Скандальний Отар Кушанашвілі, якому СБУ заборонила в'їзд в Україну, проситься відкрити йому в'їзд.

На своїй сторінці у соцмережі журналіст опублікував пост, у якому пояснює своє добре ставлення до нашої країни.

"Це я першим з московських заробітчан, які працюють для вас так, ніби роблять величезну послугу, відмовився від послуг перекладача і став осягати мову (дивись інтерв'ю з чудовою, розумною Катериною Осадчою), а моїм наставником був по-хорошому розхристаний Андрюха Кузьменко , в день загибелі якого я замкнувся в кімнаті і ридав, не знаючи упину. Розуміючи, що втратив другого брата", - зазначив Отар.

 

Здравствуйте, это я должен был общаться с вами в прямом эфире первейшей из радиостанций ВЕСТИ УКРАИНА.Это я первым из м...

Опубликовано Отаром Кушанашвили 4 апреля 2016 г.

Телеведучий наголосив, що наражає близьких на небезпеку своїм захистом Сенцова та Савченко.

"Депутату і співробітникам шанованої Служби, які надихаються сумнівною музою містечкового інтересу, треба поставити запитання: чи розуміють вони, на яку небезпеку піддаю я себе і своїх рідних, заступаюсь за гідних, але нещасних Савченко і Сенцова, через яких нам був учинений урок: у людожерів немає правил?" - пояснив Кушанашвілі.

В цілому епатажний журналіст та шоумен не втрачає надії потрапити до України та наголошує, що в нього є дуже важлива справа тут.

"Менше любити Україну я не буду, але мені треба, треба, треба доїхати до аеропорту "Жуляни": я там одній панночці програв у суперечці парфуми. Впустіть мене, я хороший", - попросив він.

Нагадаємо, Кушанашвілі прокоментував цькування Держдумою пісні Джамали для "Євробачення".

Повʼязані теми:

Наступна публікація