Кузьма "Скрябін" в останньому інтерв'ю для 1+1 розповідав, як бореться з депресією

Кузьма "Скрябін" в останньому інтерв'ю для 1+1 розповідав, як бореться з депресією

Кузьма розбився насмерть у ДТП / Фото: facebook.com/skryabinofficial

Андрій Кузьменко завжди був оптимістом і був готовий допомогти іншим. 

Фронтмен гурту "Скрябін" Андрій Кузьменко, який трагічно загинув у ДТП сьогодні вранці, в останньому інтерв'ю для програми "Світське життя" на каналі 1+1 поділився рецептом боротьби від депресії.

У своєму інтерв'ю наприкінці листопада Кузьма заявляв, що дуже депресував через бойові дії на Сході та не хотів влаштовувати концерти. Однак згодом вирішив, що людям потрібна його підтримка.

"Ми думали в той тур не їхати взагалі. Він планувався тоді, коли війною навіть не пахло… Два місяці я депресував, я думав, що я напевно не буду нічого робити, не буду їздити на концерти.  Але потім я прийшов до висновку, що хочеться  притулитися до когось близького, коли зле. І так само, як мені хочеться притулитися, і тим людям в залі хочеться притулитися. То виходять такі сімейні концерти", - заявляв лідер "Скрябіну".

Також він казав, що краще буде організовувати концерти, а потім перераховувати гроші на допомогу бійцям з зони АТО, аніж сам поїде туди воювати.

"Якщо я перестану заробляти гроші, я не зможу нічим допомогти. З мене вояка сякий-такий. З моїми грижами, з моїми менісками вирізаними я там буду рівно півгодини і на тому залишиться моя бравада військова. А в тилу я досить потужний чувак", - заявив він в останньому інтерв'ю для каналу 1+1.

Як повідомлялося раніше,  напередодні смерті Кузьма "Скрябін" випустив останній кліп. 

Кузьма поділився секретом боротьби з депресією

Кузьма поділився секретом боротьби з депресією

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аварії
Наступна публікація