Лазарєв ефектно представив номер у фіналі "Євробачення 2016"

Лазарєв ефектно представив номер у фіналі "Євробачення 2016"

Фото: Getty Images

Співак ходив по стіні під час пісні.

Російський артист Сергій Лазарєв, оголені фото якого відшукали іноземні ЗМІ напередодні фіналу "Євробачення", представив на розсуд публіки видовищний номер у вирішальному етапі конкурсу.

Наразі букмекери одноголосно говорять про високу ймовірність його перемоги.

Співак не змінював тактику першого півфіналу та закцентував увагу на спецефектах та складних трюках під час свого виступу.

Загалом номер Сергія виглядав дуже європейським, а пісня є типовою для цього конкурсу.

Українська співачка Джамала, яка представляє Україну на Євробаченні 2016, згідно з останніми ставками букмекерів, маєвеликі шанси на перемогу в конкурсі.

Проте, найбільше шансів на перемогу, як вважають букмекери, у представника Росії Сергія Лазарєва. Також в п'ятірці фаворитів Амір Хаддад із Франції, Франс зі Швеції та Демі Ім з Австралії.

У другому півфіналі, який відбувся 12 травня, Джамала виступала під номером 14 із піснеюю "1944". В ній вона розповідає історію депортації своєї сім'ї із Криму в середині минулого століття. А як ви думаєте, хто переможе на Євробаченні 2016? Голосуйте:

До речі, днями відомий російський критик і журналіст Артур Гаспарян назвав пісню, номер і вокал Джамали найкращим на Євробаченні 2016. А ми тим часом підготували ще й цікавий відеотест, де пропонуємо вам вгадати хіти Євробачення із кількох нот. Впораєтесь?

Повʼязані теми:

Наступна публікація