Легендарний Прінс помер за день до зустрічі з наркологом

Легендарний Прінс помер за день до зустрічі з наркологом

Фото: Reuters

Музикант планував побачитися з лікарем.

Зірка 90-х Прінс, який помер декілька тижнів тому, за день до смерті мав зустрітися із лікарем-наркологом Хоральдом Корнфельдом.

Про це розповів адвокат Вільям Маузі, який пов'язаний з розслідуванням причин смерті артиста. За словами адвоката, лікар мав допомогти Прінсу впоратися із залежністю від знеболювальних, пише StarTribune.

Як розповів Маузі, представники музиканта викликали лікаря Корнфілда 20 квітня в зв'язку з "серйозною медичною необхідністю". Однак лікар, який керує центром реабілітації Recovery Without Walls, не зміг звільнити місце в щільному графіку. Корнфілд призначив зустріч з Прінсом на 22 квітня, - за день до смерті легенди 90-х.

Нагадаємо, що тіло Прінса знайшли 21 квітня у його будинку в Мінессоті. Артисту було 57 років.

15-го квітня зірці надали медичну допомогу. Йому стало зле на борту приватного літака, так що було прийнято рішення про аварійну посадку у Іллінойсі.

Після екстреного приземлення літака прихильники Прінса були занепокоєні станом його здоров'я.

Втім наступного дня артист з'явився на вечірці, де показав нову гітару та попросив: "Зачекайте декілька днів, не витрачайте молитви даремно". До цього співак скасував два концерти через стан здоров'я. Медики стверджували, що Прінс Роджер Нельсон останні два тижні хворів на грип.

Причини трагедії наразі з'ясовує слідство та медики.

Повʼязані теми:

Наступна публікація