Лібкін і Барбір приготували український рататуй у стилі fashion

Лібкін і Барбір приготували український рататуй у стилі fashion

Перевіряти чи модна їжа у Лібкіна та Барбір завітали Ірина Данилевська і Серж Смолін.

Цієї суботи, 15 жовтня, в ефірі "Сніданок.Вихідний" о 8:50 на телеканалі "1+1" ви побачите вже шосту серію грандіозного кулінарного проекту "Їжа у великому місті".

Телепара Савва Лібкін та Людмила Барбір готуватимуть запечені овочі або рататуй по-українськи.

Людмила Барбір осучаснила українську традицію і запопонувала дарувати гарбуз в обмін на смак та вишукану подачу! Чи здивує Савва зіркових дегустаторів і чи подарує Люда Савві гарбуз ?

Як розповідає одеський ресторатор Савва Лібкін, він у своєму меню пропонує модну їжу, використовуючи сучасні українські продукти. Тобто якщо говорити мовою дизайнерів, це страви у стилі "прет-а-порте", тобто вишукані, оригінальні, з цікавою ідеєю, але досить демократичні, які можна готувати і в буденному житті.

Саме у ці дні стартував новий сезон Ukrainian Fashion Week, і продегустувати страву завітали засновник та голова оргкомітету UFW Ірина Данилевська та дизайнер чоловічого одягу Серж Смолін.

Чи сподабається їм цей рататуй? Щотдодав особливого Савва до рецепту, чим відрізняється страва від класичного рататуя, який пропонують у європейських ресторанах? Чи відповідає страва модним тенденціям сезону і чи можна рататуй тим, хто мріє схуднути?

Скільки коштує страва вдома, а як оцінюється у ресторані?

Відповіді у сюжеті!

Стежте за конкурсами й розіграшами авторського посуду Савви Лібкіна на сторінці у Facebook "Сніданок з 1+1" і надсилайте свої рецепти для нової української кухні на Libkin.chief@gmail.com.

Повʼязані теми:

Наступна публікація