Лібкін та Барбір разом ловили мідії для приготування ризото на березі моря

© прес-служба каналу "1+1"
Зірки продовжують кулінарний проект "Їжа у великому місті".

Цієї суботи, 24-го вересня, в ефірі "Сніданок.Вихідний" о 8:50 –  третя серія грандіозного кулінарного проекту "Їжа у великому місті". Телепара Людмила Барбір і Савва Лібкін вирушили до Одеси в гастрономічну експедицію шукати найкращі морепродукти. Глядачі завітають додому до Савви на його секретну родинну кухню.

Лібкін і Барбір мідії_2
прес-служба каналу "1+1"

Цього разу Савва і Люда будуть самі ловити мідії у Чорному морі для особливого ризото (страва з рису), приготованого за класичним рецептом, але "з перчинкою".  Ви дізнаєтесь, як вибрати справді свіжі мідії, щоб у них було багато м'яса, навіщо в ризото потрібен сир, який вид рису підходить найкраще  та як давно винайшли рецепт цієї страви. 

Читайте також: Гаспачо Лібкіна і Барбір на український лад припав до душі послу Іспанії

Лібкін і Барбір мідії_3
прес-служба каналу "1+1"

Спробувати українське ризото ризикнули популярна одеська блогерка Ірина Медушевська та музикант Ігор Бутенко, які оцінювали смак, подачу, інгредієнти, намагалися вгадати секрет приготування та жартували. Чи є схожий рецепт в українській кухні? Скільки коштує страва вдома, а як оцінюється в ресторані?

Лібкін і Барбір мідії_4
прес-служба каналу "1+1"

Під час знімань гуцульська господиня навчила одеського кулінара нового слова "драга". Ви теж не знаєте? Дивіться в суботу.

Дивіться фото: Стало відомо, куди пішла Людмила Барбір від народного кулінара Руслана Сенічкіна

Лібкін і Барбір мідії_5
прес-служба каналу "1+1"

Стежте за конкурсами й розіграшами авторського посуду Савви Лібкіна на сторінці у Facebook "Сніданок з 1+1" і надсилайте свої рецепти для нової української кухні  на Libkin.chief@gmail.com.

Одеська подорож триватиме ще дві серії, а потім на кулінарів чекатимуть Київ та інші міста.

Лібкін і Барбір мідії_6
прес-служба каналу "1+1"

Є ідея разом створювати сучасну українську кухню, надихати всіх вибирати нашу їжу, відкривати успішні ресторани української кухні по всьому світу, імпортувати вітчизняні продукти, практикувати наші рецепти. Нагадаємо, що знаменитий одеський шеф-кухар і ресторатор Савва Лібкін у дуеті з телезіркою Людмилою Барбір презентують глядачам у своєму новому телепроекті "Їжа у великому місті" безліч гастрономічних відкриттів. В меню телепари проста, корисна їжа із застосуванням українських свіжих продуктів з урахуванням світового досвіду та трендів.

Дегустувати й оцінювати страву приходять цікаві особистості - блогери, зірки, гурмани, лікарі, іноземці, телекулінари, спортсмени, а також друзі, родичі та інші.

Дізнавайтеся головні новини першими — підписуйтесь на наші push-сповіщення.
Обіцяємо повідомляти лише про найважливіше.

Відправити другу Надрукувати Написати до редакції © За матеріалами tsn.ua / О.Л.
Побачили помилку - контрол+ентер
Всього коментарів: 0
Вибір редакції