Лікар Майкла Джексона шокував інформацією, що зірку зґвалтував власний батько

Лікар Майкла Джексона шокував інформацією, що зірку зґвалтував власний батько

Лікар Майкла Джексона шокував інформацією, що зірку зґвалтував власний батько

Конрад Мюррей не припиняє приголомшувати подробицями особистого життя артиста.

Особистий лікар поп-короля Майкла Джексона Конрад Мюррей, який відсидів термін за незумисне вбивство артиста, схоже, вирішив розкрити всі брудні таємниці, які за життя приховував музикант.

У своїй книзі This Is It, яку Мюррей присвятив Джексону, він вже розповів, що Майкл хотів одружитися із 12-річною донькою свого друга. Також лікар поділився, що молодша сестра Джексона Джанет у 18 років потайки народила доньку, від якої відмовилася.

Тепер Конрад розговорився про жахливі речі, які з Джексоном в дитинстві робив рідний батько Джо, пише hollywoodlife

Шанувальники зірки знають, що батько Майкла знущався над ним. Бив, обзивав, лякав. Однак ніхто не знав, що рідний батько зґвалтував співака в дитинстві

"Всі обговорюють тему того, як нас бив батько. Він робив це з малих років. Він обзивався і називав мене потворним. Я впевнений, що такі випадки відбуваються в багатьох сім'ях, з багатьма дітьми. Але далеко не всі стають жертвами сексуального насильства з боку батька", - передає слова Майкла доктор.

Мюррей розповів, що ця правда була для Джексона настільки жахливою, що він не розповідав про це нікому, навіть найближчій подрузі, акторці Елізабет Тейлор.

Нагадаємо, раніше лікар Майкла Джексона розповів, що співак стримував статеве дозрівання ін'єкціями, аби у нього не ламався голос.

Повʼязані теми:

Наступна публікація