LOBODA похизувалася стрункою фігурою на сторінках глянцю

Артистка прикрасила подвійну обкладинку популярного видання.

Напередодні старту літнього сезону співачка LOBODA поділилася ексклюзивними знімками своєї відпустки на Сейшелах і розповіла про курортний роман.

За словами артистки, у неї траплялися курортні романи, але це було задовго до початку її кар'єри.

Зараз LOBODA поділилася з Viva, що не налаштована на ліричну хвилю. Остання ж курортна закоханість трапилася зі співачкою на відпочинку в дитячому таборі. Тоді Світлані було 15 років, а об'єктом симпатій став удвічі старший вожатий.

"Моя перша закоханість, правда, не взаємна, – пионервожатый Алехандро, іспанець. Я будувала йому очі і намагалася звернути на себе увагу, а предмет мого обожнювання ставився до мене, як до дитини, і поблажливо гладив по голові", - згадує співачка.

Зараз, вирушаючи на відпочинок, Світлана бореться зі своїми фобіями. На випадок непередбачених обставин LOBODA всюди возить з собою аптечку на 5 кілограмів, а при виборі країни і готелю враховує головний параметр - безпека для доньки.

Співачка в інтерв'ю також зізналася, що зараз в пріоритеті для неї сім'я, тому навіть під час відпочинку Світлана не відволікалася на знаки уваги з боку протилежної статі.

"Я розумію, що проводити час з людиною, від якого ти не втратила голову, не впала відразу непритомноб, якось безглуздо, - вважає артистка і зізнається, що для неї куди цінніше час, проведений з дочкою. - Я хочу, щоб вона завжди була поруч".

Нагадаємо, LOBODA здивувала романтичними кучерями і ніжним чином на сторінках глянцю.

Повʼязані теми:

Наступна публікація