LOBODA представила нову провокаційну пісню про жіноче кохання

LOBODA представила нову провокаційну пісню про жіноче кохання

Лобода представила новий трек

Співачка випустила студійну версію гучного хіта всеукраїнського туру "Пора домой" "К черту любовь".

Сьогодні відбулася прем'єра композиції Світлани Лободи "К черту любовь", яку артистка вперше представила під час осіннього туру "Пора домой".

"К черту любовь" - пісня-провокація, виконана в кращих традиціях Лободи. У новому синглі артистка розповідає історію кохання жінки на межі, яка кожен раз намагається покінчити зі складними стосунками, але знову і знову закохується в свого чоловіка:

"Пісня "К черту любовь" про протистояння двох особистостей однієї героїні: сильної і мудрої жінки, яка щоразу намагається закінчити складні стосунки, і наївної натури, яка піддається пристрасті і знову і знову закохується в свого чоловіка. Переживаючи суперечливі емоції до свого коханого, засновані, з одного боку, на енергетиці високих почуттів, а з іншого, на ревнощах і уявному недоліку уваги, її енергія все одно трансформується в світле почуття", - розповідає про новий сингл співачка.

До речі, творча команда артистки вже зняла кліп на сингл "К черту любовь". Прем'єра відео запланована на лютий.

Нагадаємо, "полісменка"-LOBODA зізналася у своїй любові до чоловіків у формі. Артистка згадала інцидент з відібраними водійськими правами.

Повʼязані теми:

Наступна публікація