LOBODA презентувала пісню "Не нужна", присвячену стосункам з екс-чоловіком

LOBODA презентувала пісню "Не нужна", присвячену стосункам з екс-чоловіком

Loboda випустила новий хіт / Фото: censor.net

Артистка називає новий сингл своєрідним реквіємом з минулого життя.

Українська поп-діва Світлана Лобода, яка розповіла про розставання з цивільним чоловіком, презентувала новий сингл "Не нужна".

Вперше пісню "Не нужна" артистка представила на своєму дні народження 18 жовтня у колі близьких друзів. Композицію одразу ж охрестили "справжньою музичною бомбою" і пророчили їй велике майбутнє.

Народження пісні співпало з дуже складним періодом в особистому житті артистки. Після п'ятирічного цивільного шлюбу з хореографом Андрієм Царем, пара прийняла непросте рішення розлучитися. Нова пісня - це своєрідний реквієм з минулого життя, за минулими почуттями.

"Це пісня про любов, про ту, про яку не говорять вголос, вона пронизує стрілами твоє серце, життя, долю. Такі пісні - це подарунок небес, то це найвище благо, до якого я прагну в музиці і на сцені", - розповіла співачка.

Найближчим часом LOBODA планує зняти відеокліп на своє нове творіння. Це буде черговий короткометражний фільм з драматичним сюжетом, де кожна людина зможе побачити себе.

Нагадаємо, нещодавно Loboda відзначила день народження в колі близьких друзів. Артистка не стала влаштовувати гучну вечірку.

Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі vk.com/tsnglamur

Повʼязані теми:

Наступна публікація