LOBODA відсвяткувала перший ювілей доньки вечіркою у стилі Гетсбі

Зіркові батьки влаштували грандіозне свято на честь 5-річчя Євангеліни.

Яскравою вечіркою у стилі Гетсбі відсвяткували день народження доньки Світлани Лободи -  Євангеліни. Винуватиця торжества отримала в подарунок багато інтерактивних іграшок, а також виступ циркових артистів і шоу мильних бульбашок.

"Кожен день народження Єви для мене особливий, а в цьому році для нас це велика подія, перший ювілей, нам виповнилося 5 років! Наш подарунок став для Єви великим сюрпризом. У нас є собака "хаскі ", але вона живе в вольєрі, а донька давно мріє про домашнього вихованця. Єва вмовляла мене завести кішечку, але я вирішила почати поки з чогось більш мініатюрного - "міні хом'ячка", - поділилася своїм рішенням Світлана.

Папа Євангеліни Андрій Цар підійшов до вибору подарунка з більш практичною боку і подарував доньці дитячий segway.

 А продюсер артистки LOBODA і одночасно хрещена мама Єви Нателла Крапівіна подарувала дівчинці величезного іграшкового ведмедя.

Програма святкування іменин Євангеліни відтворила блискучу атмосферу вечірок Гетсбі. Гості, особливо юні леді та джентльмени, слідували дрес-коду, і хизувалися в костюмах за мотивами відомого фільму.

Розважав присутніх джаз-бенд, а Світлана на вечорі була просто щасливою мамою. До слова, співачка теж не залишилася без подарунка: в розпал свята Єва прочитала вірш, присвятивши його улюбленій "богині".

На ювілей доньки Лободи завітав також зірка каналу "1+1" Анатолій Анатоліч зі своїми дівчатками – Алісою та Лолою.

Нагадаємо, LOBODA похизувалася підрослою донечкою-красунею.

Повʼязані теми:

Наступна публікація