Лоліта розповіла, як рятувала чоловіка з секти

Лоліта розповіла, як рятувала чоловіка з секти

Лоліта розповіла, як рятувала чоловіка з секти

Коханий артистки вважав, що відвідує тренінги особистісного зростання.

Співачка Лоліта, яка зняла кліп у Потапа, поділилася приголомшливою історією, яка сталася у її родині.

Чоловік зірки, тренер зі сквошу Дмитро Іванов потрапив до секти у Москві. Як зізналася Лоліта, Дмитро вважав, що відвідує "Тренінг особистісного зростання". Однак співачка почала помічати, що коханий став дивно поводитися.

"Я не отримала звичних дзвінків і SMS перед концертом. Почала сама писати Дмитру - відповіді не було або приходили дивні відписки", - згадує артистка, пише "КП" в Україні".

Лоліта поділилася, що "тренінг" чоловікові порадив його клієнт, який ходить до нього на заняття з квошу.

"І Дімка пішов, думаючи, що це звичайний тренінг, для саморозвитку. Заплатив близько тисячі доларів. У групі - 160 осіб. Помножте. А таких курсів - не один. Плюс не забуваємо, що в інших містах теж "працюють", - зауважила співачка.

Чоловік розповів Лоліті, що відбувається на цьому "тренінгу". Як розповіла артистка, там "давали принизливі завдання, спрямовані на знищення інстинкту самозбереження. Все це прикривалося гучним закликом "Ми зробимо з тебе лідера".

"Ще вони активно використовують тему страху смерті. Наприклад, ось один із тренінгів: ти лежиш в труні, і над тобою піднімають маленьку дитину - чийогось сина або доньку. Нормальний би послав одразу. А людина, яка перебуває під впливом, бездоганно виконує будь-які, навіть найбільш ідіотські завдання. Як, наприклад, ходіння по центру чоловіків у жіночому одязі - теж нібито для розкріпачення. Ось такі "тренінги" відбуваються під добродушною вивіскою "Тренінг особистісного зростання", - наголосила Лоліта.

Щойно артистка зрозуміла, що відбувається насправді, вона поговорила з чоловіком і він вирішив припинити відвідувати ці заняття.

Повʼязані теми:

Наступна публікація