Лоза вщент розкритикував "неоригінальний" виступ Лазарєва на "Євробаченні"

Лоза вщент розкритикував "неоригінальний" виступ Лазарєва на "Євробаченні"

Фото: Апостроф

Красномовний артист не лишився осторонь музичної події.

Російський артист Юрій Лоза, який розкритикував творчість The Beatles та Rolling Stones,  прокоментував видовищний номер Сергія Лазарєва на "Євробаченні 2016".

На думку Юрія, цей конкурс взагалі не вартий прискіпливої уваги.

"У нас його розкручують, тому що хтось хоче підлизнути, підмахнути, щоб кудись запросили посидіти, взяти участь. У Європі він нікому не цікавий. В Америці його показують тільки на єдиному кабельному каналі для трансвеститів, збоченців і гомосексуалістів. Італійці на "Євробачення" не їдуть, і їх поважають у всьому світі. А ми їдемо, і нас не поважають. Може, нам теж не їздити, і нас почнуть поважати", - поділився своїми судженнями артист із виданням Sobesednik.

Лозі не сподобалося, що Лазарєв співав пісню англійською мовою, "купленою у шведів".

"Навіть номер зробили французи. Лазарєв - це прізвище артиста плюс російські гроші. Все інше не наше. Ми не можемо написати пісню і намагаємося переконати весь світ, що у нас в Росії закінчилися композитори. Самі не можемо написати, тому будемо купувати у шведів. У нас немає своєї мови, своєї культури", - наголошує виконавець.

Зрештою, Юрій не має наміру вболівати за "неоригінального" Лазарєва у фіналі музичної першості.

"За кого вболівати? Я вболіваю завжди за цікавих, оригінальних артистів. Лазарєв неоригінальний. Він такий же, як всі. Він намагається переконати весь світ, що ми можемо, як вони, один в один. Я б відправив на "Євробачення" будь-якого російського артиста з російською піснею, записаною в Росії нашими авторами. Зайняв би він своє 19-е місце. Патрісія Каас зайняла 14-е місце і поїхала на гастролі до Європи. А наші займають перше і їдуть на гастролі в Анадир", - підсумував Лоза.

Нагадаємо, Лазарєв вразив видовищним номером та 3D-ефектами у півфіналі "Євробачення 2016".

Повʼязані теми:

Наступна публікація