Made in Ukrainа в Юрмалі: грайлива Тіна Кароль, смугасті "Время и Стекло" та довгонога Полякова

У Латвії стартував фестиваль української музики.

У п'ятницю ввечері у Юрмалі в залі "Дзінтарі" відбувся великий концерт українських зірок в рамках фестивалю  Made in Ukrainа, який організувала студія "Квартал 95".

Відкривала концерт співачка Тіна Кароль. Зірка вийшла на сцену в атласній сукні-ночнушці і в тому самому піджаку, в якому рівно 10 років тому підкорила суддів "Нової хвилі".

Нагадаємо, тоді Алла Пугачова, оголошуючи переможців вокального конкурсу "Нова хвиля" в Юрмалі і призера своєї першої премії, вимовила ім'я молодої співачки Тіни Кароль, яка стала популярною і улюбленою народом в один день.

Також на сцену "Дзінтарі" виходив колектив "Время и Стекло", співачка Руслана, яка влаштувала традиційні дикі танці, Оля Полякова, яка як і раніше зводить з розуму фанів розкішною фігурою.

Також гостей фестивалю розважав гурт DZIDZIO. Привіз до Юрмали й свій хлопчачий гурт Mozgi  репер та продюсер Потап. Разом із зірками студії "Квартал 95" Потап взяв участь у кумедній сценці, де грав на піаніно "чоловічою гідністю".

Актори студії "Квартал 95" та Потап / Фото: ТСН.ua

До слова, Потап також мав виступати із Настею Каменських. Однак через травму ноги, яку Настя отримала стрибаючи з парашутом, співачка не змогла приїхати на фестиваль.

Нагадаємо, Зеленський порадував глядачів кумедним перекладом пісні "Потапа і Насті" під час концерту в рамках фестивалю Made in Ukrainа.

Незабаром глядачі каналу "1+1" зможуть побачити телевізійну версію концерту студії "Квартал 95" у рамках фестивалю Made in Ukraina в Юрмалі.

Кореспондент ТСН Тетяна Боковня

Повʼязані теми:

Наступна публікація