Макаревич знявся у кліпі українського гурту "Гайдамаки"

Макаревич знявся у кліпі українського гурту "Гайдамаки"

Макаревич та "Гайдамаки" зняли спільний кліп

Колектив презентував відео на композицію "Тільки Любов Залишить Тебе Живим".

Український гурт "Гайдамаки", разом із Мацеєм Маленчуком та Андрієм Макаревичем зняли антивоєнний кліп на композицію "Тільки Любов Залишить Тебе Живим".

Цікаво, що відео було презентовано днями на російському телеканалі "Дождь", а згодом відбулась українська презентація кліпу на 24 каналі.

Пісня "Тільки Любов Залишить Тебе Живим" вийшла у липні цього року, як відповідь артистів на страждання простих людей, цинізм та лицемірство політиків, складну та несправедливу ситуацію, в якій опинилася Україна сьогодні. І недарма в ній об'єднали творчі зусилля представники трьох сусідніх країн з дуже непростою історією взаємних відносин.

Пісня виконується трьома мовами. Музику написав лідер "Гайдамаків" Олександр Ярмола, Меленчук не тільки написав текст польською, але й зіграв на саксофоні під час запису пісні. Андрію Макаревичу належить російський текст та сама назва пісні.

"Ми домовились, що не торкаємося ніякої політики в цій пісні, ми просто пишемо пісню антивоєнну. Мені здається, так і вийшло", - сказав про композицію Андрій Макаревич.

Нагадаємо, Андрій Макаревич написав викривальний вірш про Росію. Написати твір музиканта надихнув російський депутат Шлосберг.

Повʼязані теми:

Наступна публікація