Making of: LOBODA показала, як створювався екшн-кліп "К черту любовь"

Заради знімань артистка відмовилася від послуг дублерів.

Українська співачка LOBODA, яка вразила новим іміджем на концерті в Одесі, виклала в Мережу міні-фільм про створення свого кримінального кінокоміксу на пісню "К черту любовь".

Над новою відеороботою співачки працювала інтернаціональна команда з 50 осіб на чолі з продюсером артистки і режисером кліпу Нателлою Крапівіною, режисерами-постановниками Славою Губським і Сергієм Гуманом, а також оператором Іваном Гудковим.

Знімання тривали більше 48 годин в одному з знімальних павільйонів Києва. "К черту любовь", характерною рисою якого став тарантіновський почерк, є другим кліпом LOBODA за останній рік, знятим у столиці.

А щоб відповідати кримінальній естетиці екшену LOBODA на знімальному майданчику відмовилася від послуг дублерів і всі трюки виконувала сама. Для цього артистка найняла інструктора з акробатики, повітряної гімнастики і еквілібристики, а також пройшла курс тренувань, де освоїла техніку виконання сальто, фляків і рукопашного бою в польоті.

Під час знімань LOBODA занадто захопилася процесом і іноді зачіпала каблуком партнерів за кадром. Не вдалося уникнути травм і самій артистці – під час польотів і стрибків співачка сильно пошкодила ногу.

Нагадаємо, у лютому відбулася прем'єра екшн-кліпу LOBODA "К черту любовь". За перші тижні його переглянули понад 2,5 млн користувачів на Youtube.

Повʼязані теми:

Наступна публікація