Макс Барських відіграв у Києві концерт: переаншлаг, черга і затори

Виступ артиста почався з запізненням на півтори години.

У п'ятницю, 4-го листопада, співак Макс Барських, який прикрасив обкладинку глянцю з новою зачіскою, відіграв концерт у Києві.

Через небувалий ажіотаж виступ артиста почався з запізненням на півтори години. Величезний потік глядачів спровокував затори на Червонозоряному - черга простяглася від входу до зали і до проспекту.

Свій виступ артист почав з пісні "Займемся любовью", і з першої ж секунди "взяв" зал. Виходу на сцену передувало інтро з відеоретроспективою численних і різноманітних образів артиста за вісім років музичної кар'єри.

В новому шоу "Тумани" режисер і продюсер Макса Алан Бадоєв як завжди зробив ставку на самого артиста, його харизму і віддав перевагу неймовірному світловому шоу.

Макс був розкутий, багато спілкувався з публікою і жартував. Одним з найбільш бенетежливих моментів концерту стало єднання всієї зали - глядачі взялися за руки, об'єднавшись, попри тісноту і довге очікування.

Барських тричі виходив на біс, а наступного дня після київського сольника, співак вирушив до столиці Білорусі, де також дав аншлаговий концерт.

Повʼязані теми:

Наступна публікація