Мама Кузьми "Скрябіна" зібрала ексклюзивні спогади близьких людей сина у новій книзі

Мама Кузьми "Скрябіна" зібрала ексклюзивні спогади близьких людей сина у новій книзі

Мама Кузьми "Скрябіна" зібрала ексклюзивні спогади близьких людей сина у новій книзі

Фото: Сніданок з 1+1

Ольга Михайлівна розповіла про творчі плани гурту.

Мама покійного Кузьми "Скрябіна", Ольга Михайлівна Кузьменко представила вже другу книгу про свого сина під назвою "група "Скрябін" та друзі по сцені", йдеться у "Сніданку з 1+1".

Жінка зауважила, що останнім часом її неймовірно підтримує близька подруга – лікар швидкої допомоги – Наталія Дакал. Вони познайомились нещодавно, на концерті пам'яті Кузьми, де Наталія Миколаївна подарувала мамі Андрія вірші, які присвятила йому.

У студії "Сніданку з 1+1" Наталія зачитала неймовірно зворушливу поезію про Кузьму.

Стосовно другої книги, мама артиста зазначила, що нею вона, фактично, втілила задум сина розповісти про гурт.

"Справа в тому, що я думала, що ніколи нічого не напишу після "Моя дорога птаха". Але ця книжка народилася саме книжкою. Фактично, маючи тільки в голові цей задум, я зранку подзвонила у видавництво "Старого Лева" і розповіла, що маю намір написати книжку. Виявляється, що Андрій у 2012-му році сказав: "Я ще напишу книжку про групу "Скрябін"". І тут я його повторюю. Я спілкувалася тільки з тими людьми, про яких мені Андрій казав, що він їх поважає і любить".

Жінка зазначила, що наразі продовжує опікуватися справами сина. Крім того, Ольга Михайлівна розсекретила творчі плани нового "Скрябіна".

"Я далі живу Андрієвими справами, як живе гурт, мене цікавить, що вони виконують. Зараз вони готують кліп на пісню "Вогонь і вода". Фанати знають, вона, фактично, є на переломі старої та нової груп. Я працювала над книжкою. Зараз ще справа йде про сквер у Львові, вона тягнеться довго і якось, мені здається, вона так і не витягнеться", - поділилася мама Кузьми.

Ольга Михайлівна привітала свою онуку Басю із 19-річчям у прямому ефірі та розповіла про найулюбленішу страву сина – польський борщ.

Нагадаємо, у Луцьку замінили скандальний пам'ятник Кузьмі Скрябіну.

Мама Кузьми Скрябіна презентувала нову книжку про сина

Мама Кузьми Скрябіна презентувала нову книжку про сина

Повʼязані теми:

Наступна публікація