Марічка Падалко та кореспондент "ТСН.Тиждень" отримали відзнаки за благодійну діяльність

Марічка Падалко та кореспондент  "ТСН.Тиждень" отримали відзнаки за благодійну діяльність

Падалко та Ясинський отримали відзнаки за благодійність / Фото: прес-служба каналу "1+1"

Ведучу та журналіста каналу "1+1" нагородили за бігові марафони та документальний фільм.

Зіркова ведуча "ТСН.Ранок" Марічка Падалко, яка щоранку "намотує" кілометри, разом із кореспондентом "ТСН.Тиждень" Станіславом Ясинським отримали почесний "Голос благодійності".

Упродовж лютого 2016-го року благодійні та громадські організації, волонтери і всі небайдужі номінували працівників ЗМІ за розповіді про діяльність волонтерів та благодійників, поширення історій добрих справ, заохочення доброчинності, а також розслідування фактів зловживань. Український форум благодійників, проконсультувавшись з медіа-експертами, сформував перелік із 15 переможців. Церемонія нагородження журналістів відбулася під час VIII Міжнародної конференції Українського форуму благодійників.

Марічка Падалко, журналіст-волонтер, ведуча телеканалу "1+1", отримала нагороду як учасниця  бігових  благодійних марафонів та лідер громадської думки, що власним прикладом заохочує робити добрі справи просто і з усмішкою.

Марічку Падалко нагородили за благодійні марафони / Фото: прес-служба каналу "1+1"

"Говорити про благодійність, брати участь у доброчинних акціях – це найменше, що я можу сьогодні робити на своєму місці. За останні роки ми вже звикли виходити із зони комфорту і робити те, що раніше здавалося, або непотрібно, або безглуздим, або "не моїм". І це змінює життя і відчуття всіх задіяних у процесі" – коментує  Марічка Падалко, ведуча "ТСН.Ранок" на телеканалі "1+1".

Документальний фільм про дітей війни на сході "Повернутись додому" кореспондента "ТСН.Тиждень" Станіслава Ясинського дав старт благодійному проекту "Ангели для дітей війни". Завдяки йому тисячі людей допомогли дітям повернутись у родину, до школи, відновити дім і документи, пройти лікування, знайти опікунів.

Станіслав Ясинський отримав «Голос благодійності" за документальний фільм / Фото: прес-служба каналу "1+1"

Станіслав Ясинський розкрив деталі створення проекту: "Важливо, що це не просто фільм, а акція в підтримку дітей, дітей, що перебувають в зоні конфлікту. Від самого початку ми дуже чітко розуміли, яка мета нашого проекту: не одноразовий показ проблеми, а меценатська діяльність. Завдяки залученню благодійних фондів нам вдалось зробити безліч корисних речей. Головне, що ми одразу розуміли, що ми хочемо отримати в результаті,  і  тому на вдалось це реалізувати".

Нагадаємо, спритна Марічка Падалко заради дітей пробігла 10 км за 56 хвилин.

Повʼязані теми:

Наступна публікація