Марина Порошенко зробила подарунок учасниці "Голос.Діти-3"

Марина Порошенко зробила подарунок учасниці "Голос.Діти-3"

Дружина президента України завітала на фінал проекту.

Перша леді України Марина Порошенко стала спеціальною гостею фіналу "Голосу.Діти-3", який відбувся сьогодні у прямому ефірі телеканалу "1+1".

Спеціальною гостею ефіру стала перша леді України Марина Порошенко. Зі сцени "Голосу.Діти-3" вона розповіла, що не пропускала жодного випуску проекту та вболівала на Анастасію Тарнавську із команди Тіни Кароль, яка вибула із проекту на "вокальних боях".

Марина Порошенко завітала на фігнал проекту "Голос.Діти-3"

Дівчинка прийшла на проект, щоб довести дітям – не варто сидіти вдома, а треба наполегливо йти до своєї мрії. Марина Порошенко подарувала Анастасії спеціальний подарунок – професійний мікрофон, а також запросила дівчинку стали учасницею благодійного концерт до Дня Святого Миколая.

"Стоячи на цій сцені, я відчуваю супер енергію супефіналу "Голос.Діти-3". Це все завдяки всім учасникам, які вчили нас слухати серцем. А моє серце підкорив голос Насті Тарнавської. Я хочу подякувати тобі за твої чуйні виступи", - сказала перша леді.

Сьогодні у прямому ефірі телеканалу "1+1" стало відомо ім'я переможця дитячого вокального проекту "Голос.Діти-3", який дивиться сім'я президента України. Переможця визначили глядачі шляхом телефонного і смс-голосування.

Нагадаємо, у фіналі за перемогу у "Голосі.Діти-3" змагалися Еліна Іващенко та Олександр Подолян із команди Тіни Кароль, Тетяна Олексієнко та Іванна Решко із команди Потапа та Влад Фенічко та Андрій Бойко із команди MONATIK.

Повʼязані теми:

Наступна публікація