Марія Яремчук зізналася, чи готова до хірургічної корекції зовнішності

Марія Яремчук зізналася, чи готова до хірургічної корекції зовнішності

Фото: Світське життя

Зірка має в пріорітеті натуральність.

Українська співачка Марія Яремчук, яка у дизайнерському вбранні "запалила" у Палаці спорту, змінила свій транспорт та відпочила у теплих краях, йдеться у "Світському житті".

Артистка зауважила, що своєму порівнянню із фігуристою Кім Кардашян надає іронічного характеру. Марічка додала, що не готова лягти під ніж заради звабливих форм.

"Я так боюся уколів, що навіть подумати не можу, що ляжу колись під ніж. То була більше така іронія. А мені більше подобаєтсья натуральна краса. Я не так захоплююсь Кім Кардаш'ян, щоб її наслідувати", - наголосила співачка.

Нещодавно Яремчук повернулася з відпустки та поділилася із Катею Осадчою враженнями від відпочинку.

"Я люблю активний відпочинок.Тому ми побували і в горах, поїхали на чайні плантації за чаєм для друзів. Каталася на дельтаплані, на слонах. Спробували все різноманіття індійської кухні, покаталися на тук-туку. Після цього я собі купила скутер, бо мені дуже сподобалося", - пригадала зірка.

Молода артистка змінила автівку на дівчачий скутер. Вона поділилася перевагами такого доволі небезпечного засобу пересування.

Це таке задоволення. Він такий легкий у керуванні, безшумний, на електриці. У нас з таких сміються, кажуть "дирчик". Мені подобається. Це класно. Це звільняє тебе від заторів і від постійних пошуків місця для паркування. спочатку звертають увагу на мопед, а потім на мене. Тому що він смішний і кумедний", - підсумувала Марія.

Нагадаємо, Марія Яремчук представила запальний трек про Карпати.

Марія Яремчук розповіла про досвід їзди на скутері

Марія Яремчук розповіла про досвід їзди на скутері

Повʼязані теми:

Наступна публікація