Мати Жанни Фріске зустрілася із дворічним онуком попри сварку із Шепелєвим

Мати Жанни Фріске зустрілася із дворічним онуком попри сварку із Шепелєвим

Мати Жанни Фріске зустрілася з онуком / Фото: instagram.com/friskefan

Жінка погуляла із малюком біля будинку ведучого.

Попри сварку батька покійної співачки Жанни Фріске Володимира Борисовича із її цивільним чоловіком Дмитром Шепелєвим, мати артистки Ольга Володимирівна змогла зустрітися із онуком, дворічним Платоном.

Як відомо, днями Володимир Борисович біля будинку Дмитра Шепелєва влаштував розбірки і звинуватив ведучого у тому, що він не дає їй і його дружині бачитися із онуком.

Однак шанувальники Фріске стали свідками того, як мама Жанни Фріске гуляла із малим Платоном, щоправда біля будинку Шепелєва у центрі Москви.

За словами очевидців, Ольга Володимирівна гралася з онуком і після вирушила до квартири телеведучого з дитиною на руках. Однак Володимир Фріске продовжує стверджувати, що спілкуватися з онуком їм досі заборонено, пише видання Super.

За словами Володимира Борисовича, Ользі Володимирівні дозволили зустрітися із Платоном лише тому, що малюку цього дня виповнилося 2,5 роки.

Нагадаємо, що конфлікт між родиною Жанни Фріске та Дмитром Шепелєвим триває відтоді, як артистка померла. За словами батька Жанни, Дмитро не лише допускав помилки в лікуванні Жанни, погоджуючись на використання не до кінця вивчених медичних препаратів, а й ділився інформацією про місця її лікування з журналістами.

Повʼязані теми:

Наступна публікація