Матвієнко та Мірзоян поділилися романтичними фото з відпустки у Карпатах

Закохані повезли своїх дітей на Захід України.

Зіркова пара Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян, які продемонстрували почуття у ніжній love-story, влаштували собі сімейний відпочинок.

Разом із дітьми вони вирушили до мальовничих Карпат. Так, Арсен взяв із собою двох синів від попереднього шлюбу, а також пара привезла їхню спільну доньку Ніну, яка з'явилася на світ у січні.

"Дуже чекали цього відпочинку! Рік був знаковим та насиченим. Народження Ніни, багато роботи, гастролі, переїзди. Приїзд у Карпати об'єднав нас усіх", - каже Тоня Матвієнко. 

 "З дітьми це завжди весело, - продовжує Арсен. – Хочеться запропонувати дітям такі активності, які б сприяли розвитку кругозору. Тому ми і обрали Карпати. По-перше, клімат – дуже сприятливий для малечі, на відміну від спекотного морського узбережжя, по-друге, є з чим познайомити малих: рафтинг, велопрогулянки, квадроцикли, шикарний краєвид і чисте повітря".

Окрім цього, Тоня з Арсеном разом із дітьми вже встигли  насолодитись красою водоспадів: Манявський Скит, Женецький Гук, Дівочі сльози.

"Влаштували з хлопцями неважкий, але цікавий сплав по Чорному Черемошу, - ділиться враженнями Арсен. – Плануємо влаштувати похід на Говерлу. А ще спортзал, басейн, ходимо на річку, в баньку. Ідеальний відпочинок".

Нагадаємо, турботливий татко Мірзоян похизувався успіхами шестимісячної доньки у спорті. Наречений Тоні Матвієнко водить крихітку до басейну.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація