Матвієнко у новому іміджі представила фрагмент експериментальної програми

Матвієнко у новому іміджі представила фрагмент експериментальної програми

Матвієнко у новому іміджі представила фрагмент експериментальної програми

Зірка вперше виступила на великій сцені зі своїм ANTONINA Project.

Українська співачка Тоня Матвієнко презентувала тизер експериментальної програми свого нового проекту ANTONINA Project. Відбулося це на сцені ГОГОЛЬFEST в рамках фестивалю Atlas Weekend.

На головному павільйоні "Національного Експоцентру України" відбувалась проекція цікавого віджеїнгу. А на сцені з Тонею Матвієнко грала DJ Alya Lime Kid. В рамках нового проекту дівчата представили три пісні: "Сірії гуси", на яку нещодавно Матвієнко презентувала кліп, україномовну "За сінечками", яку співачка представляла на відбірковому конкурсі "Євробачення-2016" та "Ой, на морі, на морі", в якій помітно звучить вокал бабусі Антоніни.

ANTONINA Project

"Це була неймовірна енергетика і задоволення від проробленої роботи, - ділиться враженнями Тоня Матвієнко. - Я так довго чекала шансу та підходящої аудиторії, щоб показати свою першу експериментальну програму. Такий початок ANTONINA Рroject надихнув мене творити і надалі. Таку музику повинні почути якнайбільше людей, бо вона нова, нестандартна і змінює уявлення про українську культуру".

ANTONINA Project

Зауважимо, ANTONINA project – це новий український етно-електронний проект. В музичних треках використовується вокал бабусі. Саме вона передала народні пісні цій співочій династії. Голос бабусі Антоніни був акапельно записаний у 70-х роках, в 2015 році платівку відцифрували та задіяли у записі дебютного альбому. Ідея Тоні Матвієнко та саундпродюсера Олександра Шульги полягала в збереженні народної пісні через призму сучасних аранжувань.

Повноцінний виступ проекту ANTONINA Project можна буде почути та побачити восени на фестивалі ГОГОЛЬFEST.

 Нагадаємо,  Тоня Матвієнко випустила альбом із архівним вокалом бабусі та автентичними інструментами.

Повʼязані теми:

Наступна публікація