Матвієнко з Мірзояном та Андре Тан з дружиною першими оцінили стрічку "Я з тобою"

Зірки побували на допрем'єрному показі фільму про недавні революційні події в Україні.

У вівторок, 19 квітня, в кінотеатрі "Оскар" відбувся допрем'єрний показ фільму "Я з тобою" - першого українського художнього фільму про недавні революційні події в Україні та бойові дії в окупованому Донбасі.

Вже 21 квітня фільм виходить у широкий прокат по всій Україні.

Фільм "Я з тобою" був знятий командою "Sister's production" на замовлення телеканалу "1+1". Це перший з низки проектів каналу, який буде показаний на великих екранах.

Першими фільм побачили журналісти, творча група проекту: головний продюсер фільмів і серіалів каналу "1+1" Олена Васильєва, продюсери Sister's production Вікторія Забулонська і Марина Городецька, автор ідеї Андрій Старовойт, сценарист Віталій Агронович, режисер Олег Туранський, актори, які виконали головні ролі: Олександр Попов (Роман), Дмитро Сова (Олексій), Анна Топчій (Таня), Ахтем Сейтаблаєв (Андрій), Сергій Писаренко (Бітов), Дмитро Лаленков (Борис Микитович).

"Дуже складно робити художній твір про трагічні події в країні, коли ці події ще не завершилися. І якщо звернутися до історії кіно і літератури, то кращі твори про політичні зміни були зроблені з роками вже наступними поколіннями. Але в наші руки потрапила ідея Андрія Старовойта, яка була продиктована людськими долями. Робота творчої групи, якість виробництва спонукали нас прийняти рішення випустити фільм у прокат. "Я з тобою" - це єдина на сьогоднішній день спроба художньо осмислити те, що відбувається в країні. І ми сподіваємося, у нас вийшло сказати те, про що сьогодні говорити дуже важко", - розповіла головний продюсер фільмів і серіалів каналу "1+1" Олена Васильєва.

За сюжетом двоє підлітків зі спортивного табору закохані в одну дівчину. Життя розвело їх по різних містах і країнах, але коли з'ясовується, що кохана дівчина тяжко хвора, два вірних лицаря, незважаючи на давній конфлікт і суперництво, об'єднуються для її порятунку.

Для режисера Олега Туранського робота над фільмом "Я з тобою" стала дебютом на великому екрані.

"У цьому сценарії мене захопила можливість відреагувати як режисеру на те, що відбувається в країні. До того ж тема, яка піднімається у фільмі, вічна - це любов і жертва, на яку готовий той, хто любить, в незалежності від того, хто якою мовою говорить, і де живе", - каже Олег Туранський.

Автором ідеї фільму є Андрій Старовойт, засновник першого українського виду спорту фрі-файт, яким займаються головні герої.

"У назві фільму закладена його ідея: "Я з тобою"- тому що ми сильніші, коли ми разом. Не варто намагатися довести свою перевагу за допомогою "залізяк" - краще доводьте це у спорті. І суть фрі-файту полягає у тому, щоб не перемогти, а удосконалити суперника, показати йому на власному прикладі правильність обраного шляху. Справа в тому, що в основі бойових мистецтв лежить закон єднання двох протилежностей. Біле і чорне, перебуваючи в постійній конкуренції, не мають на меті знищити один одного, а навпаки - виростити, стимулювати, зміцнити. І в бойових мистецтвах, чим сильніше у тебе суперник, тим сильніше стаєш ти сам, з одного боку, а з іншого - вищі сили посилають тобі вже суперника не такого, з яким би ти легко впорався", - говорить він.

Серед перших глядачів фільму "Я з тобою" також виконавці Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян, актор Дмитро Ступка, письменник і сценарист Андрій Кокотюха, письменниця Лада Лузіна, дизайнер Андре Тан, стиліст Олексій Залевський, учасники "Голосу країни-6" Влад Каращук, Вілен Кільченко, Костянтин Дмитрієв, Стас Корольов, Юля Юріна, Аліна Башкіна, Христина Олексин, Андрій Осадчук.

Дмитро Сова розповів про роботу над фільмом "Я з тобою"

Дмитро Сова розповів про роботу над фільмом "Я з тобою"

Повʼязані теми:

Наступна публікація