Меладзе вигадав для Брежнєвої сексуальний лаковий комбінезон

Меладзе вигадав для Брежнєвої сексуальний лаковий комбінезон

Меладзе вигадав для Брежнєвої сексуальний лаковий комбінезон

Артистка знімалася у відео на пісню "Я не играю" у творінні її чоловіка.

Співачка Віра Брежнєва, яка верхи на дошці показала, як опановує новий вид спорту, згадала, як колись знімався кліп на її трек "Я не играю".

На своїй сторінці в Instagram Брежнєва поділилася з підписниками цікавими фактами зі знімань відео. Так, насправді Віра з'являється у кліпі не оголеною, а у спеціальній білизні, яку потім обробили на комп'ютері.

"Для кліпу було вигадано сім образів і створено шість вбрань (всі різні і яскраві, один образ - ню). Насправді це було не ню, а спеціальна бежева тонка білизна (яку потім прибрали на постпродакшн, але я цього не говорила)", - поділилася артистка.

Також Брежнєва зізналася, що чорний сексуальний латексний комбінезон, у якому вона з'являється у відео, їй вигадав нині чоловік, продюсер Костянтин Меладзе

"Основний костюм - чорний лаковий комбінезон. Придумав Костянтин Мелазде. Але коли його пошили, виявилося, що він взагалі не тягнеться. Перший час я не могла в ньому навіть рухатися. А присісти в ньому було неможливо. Потрібно було для цього тільки розстібати блискавку ззаду. Але під час знімань навіть сам комбінезон забув, що він не тягнеться. Підкорявся моєму тілу повністю", - згадала артистка.

За словами Віри, після виходу відео її дратувало, коли її називали Вероніка (у пісні є слова "Денс, Вероника, денс").

"Дизайнерське крісло у вигляді скляної півсфери, з якого я кілька разів за час знімань ледь не випала - досі у нас в родині) використовується за призначенням", - також розкрила секрет Брежнєва.

Нагадаємо, Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе таємно одружилися у жовтні минулого року. Молодята поєднали себе шлюбом в італійському містечку Форте-дей-Мармі.

Наступна публікація