Мірзоян ініціював веломандрівку Львовом заради порятунку дітей

Акція відбулася у Львові 29 травня.

Український музикант Арсен Мірзоян став ініціатором велопробігу під девізом "Кручу педалі, щоб вони жили", який відбувся у Львові 29 травня.

Надихнула музиканта на цю ідею львів'янка Олена Заблоцька, яка виграла лот - прогулянку на велосипедах з артистом. Під час обговорення реалізації лоту музикант та львів'янка вирішили розширити коло спілкування та заради доброї справи запросити на веломандрівку усіх бажаючих. Така ідея одразу отримала конкретну мету.

Метою велозаїзду став збір коштів на придбання інфузоматів, які дозволять рятувати дітей-пацієнтів гематологічного відділення Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру міста Львова.

Інфузомати – це спеціальне обладнання, яке з високою точністю може вводити медичні препарати пацієнтам - вони рахують крапельки і вдень, і вночі. Тож вони вкрай необхідні при лікуванні онкологічних захворювань, адже будь-яке передозування чи не достатня доза ліків, які вводяться, може вплинути на стан дитини.

"Львів вкотре довів, що перший млинець не звертається в грудки, чималою кількістю бажаючих приєднатися до доброї справи. Щиро і організовано. Перша акція довела, що люди люблять своє місто і дуже важливо, саме зараз, концентруватися на тих речах, які нас єднають ", - зауважив Арсен Мірзоян.

Тривалість маршруту - 14 кілометрів. Година часу пішло у львів'ян здолати 14 кілометрів здоров'я. Загальна сума, яку вдалося зібрати становить 53 500 грн.

Повʼязані теми:

Наступна публікація