"Міс Україна 2016" станцювала із Анатолічем запальну румбу у студії "Сніданку з 1+1"

"Міс Україна 2016" станцювала із Анатолічем запальну румбу у студії "Сніданку з 1+1"

"Міс Україна 2016" станцювала із Анатолічем запальну румбу у студії "Сніданку з 1+1"

Фото: Сніданок з 1+1

Красуня поділилася планами стосовно чималого грошового виграшу.

Новообрана "Міс Україна" Олександра Кучеренко неймовірно пишається своїм титулом та вже знає, як витратить чималі призові кошти, йдеться у "Сніданку з 1+1".

"Коли вдягаю корону, відчуваю почуття радості та відповідальності за те, що я несу на своїй голові і за те, що я маю представляти нашу країну у майбутньому в конкурсі"

Стосовно справжності каміння у короні дівчина не має достовірної інформації, однак це не зменшує для неї значимості прикраси.

"Ця корона дуже важлива для таких красунь, які виграють конкурс, тому навіть не знаю, чи оригінальне каміння чи ні, але вона все одно вважається дуже коштовною. Але я думаю, що все ж таки коштовні", - каже вона.

Олександра поділилася із Мариною та Толічем планами стосовно отриманих на конкурсі 200-от тисяч гривень.

"Перше, що я б хотіла зробити з грошима – це реалізувати мій благодійний проект, який я створила ще до моєї участі у конкурсі. Я завжди зі співчуттям та любов'ю ставилася до дітей, особливо до тих, які позбавлені батьківської любові, теплоти та матеріальної допомоги, тому я відвідала багато дитячих будинків, реабілітаційних центрів для дітей та подарувала цим дітям частинку своєї любові та надала їм матеріальну допомогу", - зазначила титулована красуня.

Більше того, Саша назвала імена діток, яким допоможе грошима.

"Міс Україна 2016" Олександра Кучеренко / Фото: Сніданок з 1+1

"У майбутньому я планую надати допомогу дітям мого рідного Дніпра, які чекали на мою перемогу і зараз чекають на мою допомогу. Це – Аліса Малахова, вона талановита композитор, а також Марина Касильникова, скрипалька, яка дуже потребує нову скрипку", - наголосила вона.

Красуня також розповіла, що вже встигла побувати разом із організаторами конкурсу до Будинку ветеранів сцени. Там, за словами Олександри, вони поділилися зі старенькими частинкою своєї теплоти та отриманими на конкурсі квітами.

"Раніше я ніколи не була в модельних агенціях, хоча пропозиції були. У мене було насичене дитинство, я закінчила школу із золотою медаллю, успішно склала ЗНО та вступила на омріяну спеціальність "диктор та ведучий телепрограм"", - похизувалася дівчина.

Крім того, Міс Україна 2016 додала, що вправно грає на фортепіано.

Наприкінці свого перебування у студії "Сніданку" Саша станцювала із Анатолічем запальну румбу та дала потримати свою корону Марині Леончук.

Нагадаємо, нова "Міс Україна" не змогла згадати імені прем'єр-міністра.

"Міс Україна-2016" Олександра Кучеренко розповіла, як витратить виграні гроші

"Міс Україна-2016" Олександра Кучеренко розповіла, як витратить виграні гроші

Повʼязані теми:

Наступна публікація