Могилевська розповіла про свого таємничого коханого

Могилевська розповіла про свого таємничого коханого

Могилевська розповіла, з ким зустрічається

Артистка поділилася, що вже 10 років знає свого бойфренда.

Українська зірка Наталія Могилевська, яка розмірковує над тим, аби всиновити дитину, розповіла про свого таємничого коханого, йдеться у "Світському житті".

За словами артистки, вона була знайома із коханим протягом 10 років, проте постійно або Наталя, або чоловік були у стосунках.

"Чоловік, який зараз до мене залицяється, ми 10 років одне одного бачили, стикалися. Або я була не вільна, або він. Але було зрозуміло, що ми одне одному подобаємося. Зараз є у житті чоловік. Так, я кохаю", - відверто сказала Могилевська.

Співачка поділилася, що, на щастя, нинішній коханий не знає її такою, якою вона була раніше.

"Я була настільки захоплена роботою, що, напевно, зовсім не залишала місця, навіть просто енергетично. Сьогодні я стала іншою. Я його чую, я його бачу, я вибачаюся, я домовляюся і намагаюся не спізнюватись", - поділилася Могилевська.

"Я думаю, йому пощастило більше, ніж двом моїм попереднім чоловікам", - вважає артистка.

Могилевська розуміє, що довго коханого приховувати не зможе, проте й не надто старається. Її ж коханому, каже співачка, все одно. Тим більше що він частину життя проводить в Індії, куди часто літає Наталія.

Вже після новорічних свят разом з бойфрендом та компанією Могилевська планує полетіти до Індії на декілька місяців.

"Мені все ще важко сказати ні, бо я виросла радянською дитиною, якій сказано, що у нас жодних перепон, тільки вперед: "Ти маєш бути кращою". Краще кого? Чому мені не сказали, що я маю бути щасливою. Я так багато робила, я так багато працювала", - пожалілася зірка.

Наталя Могилевська роздумує над усиновленням дитини

Наталя Могилевська роздумує над усиновленням дитини

Повʼязані теми:

Наступна публікація