Молода мама Анна Завальська у шкіряних лосинах продемонструвала струнку фігуру

Зірка повертається на сцену з концертом в "голлівудському" стилі.

Українська співачка Анна Завальська, яка всього два місяці тому стала мамою, не стала довго засиджуватися в декреті: артистка активно готується до свого кіно-концерту.

Четвертого лютого вона презентує програму під назвою "з Голлівуду з любов'ю" - яскраве шоу, присвячене класичному американському кінематографу 30-х – 40-х років XX століття. 

"Вже в найближчий четвер я запрошую вас в епоху старого Голлівуду і нагадаю вам про найбільш приголомшливі пісні, фільми та особистостей тієї пори! Творча атмосфера, що фонтанує енергією, на кожній репетиції інтригує і захоплює всіх учасників дійства", - поділилася співачка.

Анна Завальська вийде на сцену у супроводі джазового тріо Олексія Боголюбова. Вишуканим доповненням до виступу стануть дивовижні історії та розповіді співачки про легендарних зірок Голлівуду, емоційні фрагменти з культових і улюблених ретро-фільмів, а також захопиві історії їхнього створення.

Завальська розповіла, що постане на сцені в розкішних костюмах, які так ретельно для своїх героїнь підбирали і затверджували голлівудські режисери.

"У моєму шоу "From Hollywood with Love" один із найбільш важливих його елементів - образ. Продумуємо всі деталі. Ось обираю особливі сукні, перевтілень на сцені буде декілька", - привідкрила завісу таємниці над підготовкою до концерту Анна.

Крім того, під час генеральної репетиції шоу співачка продемонструвала ідеальну фігуру в обтислих шкіряних лосинах.

Нагадаємо, молода мама Анна Завальська поскаржилася, що стала зомбі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація