"Молодий Ходор" представив пісню Hold the Door

"Молодий Ходор" представив пісню Hold the Door

"Молодий Ходор" представив пісню Hold the Door

Фото: YouTube

Героя у серіалі "Гра престолів" грає Крістіан Нейрн, а Коулман двічі з'являвся в ролі Ходора в юності.

Актор Сем Коулман, який зіграв молодого Ходора в серіалі "Гра престолів", записав пісню Hold the Door, присвячену долі персонажа. Він у пісенній формі переказав біографію Ходора. Завершується композиція багаторазовим повторенням фрази "Тримай двері" (hold the door).

Hold the Door — не єдина композиція в Soundcloud Коулмана. Раніше він викладав на сторінці свої кавери на пісні з мюзиклу "Знедолені" і мультфільму "Король Лев".

Історія того, як юний конюх по імені Уіліс втратив розум і заслужив прізвисько Ходор, була представлена в п'ятій серії шостого сезону "Гри престолів". Героя у серіалі грає Крістіан Нейрн, а Коулман двічі з'являвся в ролі Ходора в юності.

Цього персонажа творці "Гри престолів" вбивають в кінці п'ятої серії шостого сезону. За задумом він помирає під крики "Тримай двері!", коли намагається стримати навалу мерців за дверима. Але незважаючи на всю трагічність епізоду, фанати серіалу перетворили ключовий момент в жарт, зробивши Ходора героєм численних демотиваторів і фотожаб. Більш того, глум над Ходором настільки розійшовся по соцмережам, що продюсери і сценаристи "Гри престолів" навіть вибачилися перед телеаудиторією.

Показ шостого сезону "Гри престолів" розпочався 24 квітня. Серіал заснований на серії книг Джорджа Р. Р. Мартіна "Пісня льоду і полум'я", але продюсери дозволяють собі відступати від сюжету романів. Всього творці мають намір зняти вісім сезонів — кількість епізодів у них, можливо, скоротять.

Канал HBO запустив "Гру престолів" у 2011 році. Серіал прославив багатьох початківців і маловідомих акторів, приміром, Емілію Кларк, Кіта Харінгтона, Софі Тернер і Мейсі Вільямс.

Повʼязані теми:

Наступна публікація