MONATIK зізнався, що його бабуся – віддана прихильниця "Голос.Діти-3"

MONATIK зізнався, що його бабуся – віддана прихильниця "Голос.Діти-3"

Мультиартист подякував бабусі за те, що став артистом.

Тренер дитячого вокального проекту під час знімань останнього епізоду "сліпих прослуховувань" зізнався, що його бабуся обожнює "Голос.Діти-3", не пропускає жодного випуску і вболіває за всіх учасників.

"Ларисо Петрівно, спасибі велике тобі, що колись повірила в мене. Завдяки тобі я сьогодні став артистом", - подякував MONATIK своїй бабусі.

Варто зазначити, що у тренерів Потапа і MONATIK в командах залишилися лічені вільні місця. І саме в останньому випуску, який глядачі телеканалу "1+1" побачать у неділю о 21:00, ми дізнаємося, хто стане останніми щасливими учасниками їхніх команд. Нагадаємо, Тіна Кароль сформувала свою команду в минулому випуску, її останньою учасницею стала 10-річна Ліза Волощенко з Херсона.

Почувши історію однієї з учасниць, 13-річної Софії Лис з Полтави, тренери також згадали, які комплекси їм довелося подолати в дитинстві. Річ у тім, що через зайву вагу Софія в минулому не могла знайти друзів у школі. Дівчинка навіть голодувала, через що її проблеми тільки посилилися. Але зараз Софія зрозуміла, що зовнішність - це не головне.

Тіна Кароль і MONATIK, щоб підтримати учасницю, згадали, що в юності боролися з такими ж комплексами і проблемами. До того, як вони досягли слави і стали знаменитими артистами, тренери теж страждали від зайвої ваги.

"Моє бажання бути на сцені і співати змінило мене. Точно так само і Ви можете змінити світ своєю вірою в кожну людину", - розповіла Тіна Кароль.

"Пам'ятаю, як я перший раз прийшов на брейк-данс, і там всі здивувалися, як такий хлопчик збирається танцювати", - згадує MONATIK.

"Раз ви змогли, значить, і я схудну!" - резюмував Потап.

Дивіться новий випуск "Голос.Діти-3" у неділю, 6 листопада, о 21:00 на телеканалі "1+1".

Нагадаємо, з прем'єрою "Голос.Діти-3" стартував "Рік "Голосу" на телеканалі "1+1", який після закінчення дитячої версії продовжиться дорослим вокальним проектом "Голос країни-7".

Повʼязані теми:

Наступна публікація