Мотоцикли, "широдара" та Кайлі Міноуг: Комаров розповів про насичену зимову відпустку

Мотоцикли, "широдара" та Кайлі Міноуг: Комаров розповів про насичену зимову відпустку

Комаров розповів про зимову відпустку / Фото: прес-служба каналу "1+1"

Знаменитий мандрівник відпочив у своїй улюбленій Індії.

Ведучий програми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров був у зимовій відпустці у своїй улюбленій Індії і написав по гарячих слідах своєї подорожі спеціальний блог на "1+1 медіа" з ексклюзивними фотографіями.

У ньому він розповів, як орендував мотоцикл марки Royal Enfield, який там виробляють ще з часів британської колонії, як кілька разів робив аюрведичні процедури "широдара", як несподівано потрапив в найбільший квартал червоних ліхтарів в Калькутті і багато інших захоплюючих історій.

В Індії Діма був безліч разів, - там він навіть познайомився з Кайлі Міноуг. Про це мандрівник розповів в ексклюзивному інтерв'ю свіжому номері журналу Viva! - "Казка мандрів" на декількох сторінках.

Так само в цьому випуску VIVA! ви знайдете ексклюзивні фотографії та розповідь мандрівника Дмитра Комарова про загадкову Індію. До слова, це одна з улюблених країн світу для Діми, де він проводить свою відпустку. Саме там телеведучий провів і ці зимові канікули.

Всім відомо, що талановитий фотограф Дмитро Комаров робить унікальні знімки для фотовиставок, і його індійські кадри просто приголомшують.

В об'єктиві зірки - чернець-відлюдник, який відмовився від звичайного життя і присвятив себе медитації; урочиста церемонія весілля - (до речі, в Індії офіційно розлучитися неможливо!); вулиця Червоних ліхтарів в Мумбаї; жінки-поліцейські; затори на слонах; священне місто Варанасі.

Родзинка історії - це фото зі співачкою Кайлі Міноуг, з якою Дмитро познайомився під час знімань в Боллівуді кілька років тому. Комаров розповідає так:

"Ми знімалися в одному кіно (я був статистом - в масовій сцені). І от коли Кайлі Міноуг вийшла зі своєї гримерки, - мені вдалося з нею познайомитися і обійнятися. Кайлі запитала звідки я, - я відповів, що з України. Вона поцікавилася, як у нас? Невелика розмова ні про що. Та й не важливо, головне, що вона була. І я завершив свій репортаж".

Повʼязані теми:

Наступна публікація