"Музичний експерт" Лоза назвав Кіркорова прототипом померлого Прінса

"Музичний експерт" Лоза назвав Кіркорова прототипом померлого Прінса

Лоза дістався до Прінса / Фото: life.ru

Артист не припиняє давати оцінку іноземним зіркам.

Російського співака Юрія Лозу, який прокоментував творчість The Rolling Stones, The Beatles і Моцарта, схоже, не зупинити.

Тепер від артиста, який віднедавна записався в "музичні критики", дісталося і легенді 90-х Прінсу, який помер минулого тижня.

Правда, Лоза відгукнувся про творчість музиканта в позитивному ключі.

"На ньому багато хто зміг заробити грошей. Він багатьом зробив кар'єру. Якщо чесно, мені він більше відомий як композитор, ніж як співак. Він був одним з небагатьох, хто створював щось нове, а не переспівував старе. Ось недавно було повідомлення про те, що співак з Guns'n'Roses Аксель Роуз перейшов в AC/DC. Один співак перейшов в іншу команду, що такого сталося? Там верещав і тут верещить, а Прінс — це особистість!" – заявив Лоза, пише life.ru

За словами Юрія Лози, Філіп Кіркоров ніхто інший, як прототип Прінса на російській сцені.

"Я думаю, що якісь прийоми Прінса напевно були використані в аранжуваннях Кіркорова. Я думаю, саме він його прототип на російській естраді. Прінс, правда, танцював набагато краще", - впевнений Лоза.

Нагадаємо, про російського "красномовного" співака Юрія Лозу скоро дізнаються в усьому світі. Так, продюсер Джиммі Дуглас, який працював з Led Zeppelin і The Rolling Stones, творчістю яких не дуже задоволений Лоза, поцікавився, ким власне є Лоза.

Повʼязані теми:

Наступна публікація