На "1+1" стартує новий сезон "Розсміши коміка" із зірковим ведучим

Перший випуск програми відбудеться 17-го вересня.

В ефірі телеканалу "1+1" вже 17-го вересня о 18:30 стартує новий сезон гумористичного шоу "Розсміши коміка", згідно з правилами якого кожен учасник може заробити до 50 000 гривень за допомогою гумору.

Цієї осені на глядачів чекає ще більше нових жартів і скетчів, нових учасників і новий ведучий. Тепер присуджувати грошові призи і відстоювати інтереси учасників буде Ігор Ласточкин.

Ігор добре відомий глядачам за проектом "Ліга сміху", в якому він наймолодший член журі. Крім цього, він - капітан успішної команди "Збірна Дніпра", гумор якої люблять далеко за межами України, а також актор скетч-шоу "Країна У" (телеканал "ТЕТ").

У новому сезоні "Розсміши коміка" на телеканалі "1+1" очікується багато нових талановитих стендаперів. Вік представників цього жанру різноманітний - наймолодшій учасниці виповнилося всього 17 років. Також яскраво представить вікову категорію 60-річна бабуся-стендапер, яка підкорила всіх: коміків, ведучого, глядачів і знімальну групу проекту.

Нагадаємо, що "Розсміши коміка" - гумористичне шоу, в якому будь-яка людина, яка розсмішить Володимира Зеленського або Євгена Кошового має можливість виграти гроші.

Виступи учасників проходять в п'ять етапів по 60 секунд. Якщо після проходження будь-якого з них претенденту вдається викликати заповітну посмішку, він має право відмовитися від подальшої боротьби і забрати свій поточний виграш в одну, п'ять, десять або двадцять тисяч гривень. Ті ж, хто змагаються до кінця, отримують можливість заробити п'ятдесят тисяч. Але, якщо залишають юмористів байдужими, йдуть з шоу ні з чим.

Повʼязані теми:

Наступна публікація