На Дмитра Шепелєва напали в центрі Москви і хотіли викрасти сина

На Дмитра Шепелєва напали в центрі Москви і хотіли викрасти сина

На Шепелєва напали, коли він був із сином / Фото: super.ru

Ведучий звернувся до преси з офіційною заявою.

Конфлікт між батьком покійної співачки Жанни Фріске Володимиром Борисовичем та цивільним чоловіком артистки Дмитром Шепелєвим через дворічного сина зірки Платона набирає обертів.

Так, у понеділок Шепелєв звернувся до ЗМІ, аби розповісти, що о третій годині дня у центрі Москви біля дому ведучого на нього напали. У цей момент разом із Дмитром був його син Платон.

За словами Шепелєва, невідомі хотіли викрасти малюка.

"На мене і на мого сина Платона Шепелєва в понеділок, о 3 годині дня за адресою нашого проживання було скоєно напад. Нападників було близько шести осіб, більша з них частина - представники кавказької національності. Цих людей супроводжував батько Жанни. Метою цих людей було нанести фізичні каліцтва мені. І найголовніше і суворе - вони хотіли викрасти дитину", - розповів Шепелєв, пише kp.ua

Чоловік Фріске додав, що він не сильно постраждав, проте зазнав травм його охоронець. Найбільше Дмитра турбує те, що маленький Платон став свідком бійки.

Також Шепелєв пояснив, що був змушений розповісти про цей інцидент, оскільки "ситуація вийшла з-під контролю".

"Зараз мої адвокати переглядають відеозаписи з камер спостереження і роблять звернення в поліцію і в правоохоронні органи з метою порушити кримінальну справу за фактом цього нападу. Я дуже переживаю за психічний стан Володимира Борисовича і вважаю, що йому необхідна допомога відповідного фахівця, щоб уберегти його власне здоров'я і що найголовніше особисто для мене - психічний стан Платона, який став свідком цієї моторошної бійки", - наголосив Шепелєв.

Нагадаємо, що декілька тижнів тому відбулося слухання у справі про опіку над 2-річним Платоном. Спеціальна комісія визначила, що бабуся і дідусь зможуть бачити онука кілька разів на місяць.

Повʼязані теми:

Наступна публікація