На eBay пакет повітря з концерту чоловіка Кардашян продають за 60 тисяч доларів

На eBay пакет повітря з концерту чоловіка Кардашян продають за 60 тисяч доларів

Залишається невідомим, чи була угода завершена

На сайті вже з'явилося більше десятка інших подібних пропозицій.

На аукціоні eBay справжній ажіотаж на повітря з концерту чоловіка світської левиці Кім Кардашян репера Каньє Веста. Ціна за пакет з повітрям "концерту" досягла 60 тисяч доларів, пише The Independent.

Товар був виставлений на продаж тиждень тому. Стартова ціна за пакет, в якому нібито перебували частинки поту артиста, становила п'ять доларів. За словами продавця з американського штату Пенсільванія, він перебував у перших рядах на концерту Веста, коли той здійснював турне в підтримку альбому Yeezus. Ніяких доказів того, що власник пакета дійсно був на шоу, представлено не було.

У підсумку лот був знятий з сайту за два дні до закінчення торгів. Залишається невідомим, чи була угода завершена.

Тим часом на eBay вже з'явилося більше десятка інших подібних пропозицій. Люди продають не тільки пакети з "справжнісіньким" повітрям в концерту артиста, але і з газами Веста. Також пропонують повітря "людей, які могли б поменше хвилюватися про Каньє Веста" і повітря "на 99,9 відсотка не з концерту" репера.

Крім того, на торги виставлено повітря з виступів канадського співака Джастіна Бібера і британської хлопчачі групи One Direction.

Повʼязані теми:

Наступна публікація