На "Голос.Діти-3" прийде прихильниця Руслана Квінти і дівчинка-бард

На "Голос.Діти-3" прийде прихильниця Руслана Квінти і дівчинка-бард

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Проект розпочнеться вже другого жовтня в ефірі "1+1".

Менше двох тижнів залишилося до прем'єри третього сезону проекту "Голос.Діти", якого з нетерпінням два роки чекали глядачі телеканалу "1+1". Довгоочікувана прем'єра, яка відбудеться другого жовтня о 21:00 на телеканалі "1+1", буде сповнена сюрпризів і зворушливих моментів.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Так, 13-річна Іванна Решко з маленького села Ключарки на Закарпатті вже втретє наполегливо намагається потрапити на проект "Голос.Діти". Дівчинка мріє познайомитися зі своїм кумиром - відомим композитором Русланом Квінтою, музичним продюсером проекту. Іванна знає на пам'ять всі пісні його авторства і виконує їх на домашніх концертах перед мамою і своєю собачкою. Вона мріє довести своїм односельчанам, що не дивлячись на те, що вона приїхала з маленького віддаленого села, її талант може бути помічений на національному вокальному проекті, і вона може здійснити свою мрію - познайомитися з Русланом Квінтою.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

А 9-річну Валерію Лисенко з Києва всі знайомі називають маленьким бардом. Незважаючи на свій юний вік, Лєра співає під гітару пісні на вірші Булата Окуджави і розмірковує про життя, як дорослі. Акомпанує собі Лєра на "укулеле" - гавайському щипковому музичному інструменті. Папу свого дівчинка не знає, він уже багато років живе в США. Батьківську любов замінив для Лєри рідний брат, старший за неї на 25 років. Прийшовши на проект "Голос.Діти-3", маленька рудоволоса співачка зізналася, що мріє, щоб тато побачив її по телевізору, почув, як вона співає, і нарешті зустрівся з нею.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Нагадаємо, тренерами третього сезону "Голос.Діти" стануть Тіна Кароль, Потап і MONATIK. Учасники нового сезону проекту "Голос.Діти" - "покоління вільних", адже вони - сучасні, яскраві і вільні від стереотипів та володіють унікальними тембрами і найсильнішими голосами. Географія учасників цього сезону як ніколи широка, виступити на найбільшій сцені країни приїхали маленькі таланти з усіх куточків України, Грузії, Молдови, Ізраїлю, Білорусі, ОАЕ, Росії, Вірменії.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

З прем'єрою "Голос.Діти-3" другого жовтня стартує Рік Голосу на телеканалі "1+1", який після закінчення дитячої версії продовжиться дорослим вокальним проектом "Голос країни".

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Над проектом працює команда "1+1 Продакшн" під керівництвом Вікторії Лєзіної. Музичний продюсер проекту - Руслан Квінта. Ведучі проекту - Юрій Горбунов та Катя Осадча.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Наразі триває кастинг вокального проекту "Голос країни". Заповнюйте анкету на сайті та приходьте на кастинги 17-18 та 24-25 вересня за адресою: м. Київ, пр-т Глушкова 1, ВДНГ 12 павільйон (ст. м. Виставковий Центр). 

Повʼязані теми:

Наступна публікація