На "Голосі країни" виступлять нігерієць-хірург і вуличний музикант

Цієї неділі тренери мають "укомплектувати" свої команди.

У  неділю третього квітня о 21.00 телеглядачі "1+1" побачать фінальний випуск "сліпих прослуховувань" головного вокального проекту "Голос країни". Це буде остання можливість для тренерів "платинової четвірки" зібрати свої команди талановитих вокалістів перед наступним етапом - "вокальними боями".

Потап сформував свою команду ще в минулому випуску, але три команди його колег по тренерському кріслу, як і раніше, залишаються неповними. Місць в командах Івана Дорна, Тіни Кароль та Святослава Вакарчука зовсім мало, а тренери стають все більш перебірливими і не поспішають тиснути на червону кнопку, щоб отримати найкращих учасників, з якими будуть боротися за перемогу.

У фінальному випуску "сліпих прослуховувань" на сцену вийде учасник з Чикаго Арсен Паращак, який прилетів із-за океану заради того, щоб виступити на проекті. Незважаючи на те, що з двох років Арсен живе в США, він не втрачає зв'язок зі своєю Батьківщиною, вивчає її мову та історію. Співак мріє, щоб його виступ на "Голосі країни" об'єднав українців по всьому світу.

"Цей проект – можливість висловити мою любов до Батьківщини. Важливо, щоб людина знала, звідки вона. Я своїм виступом хочу зацікавити людей, щоб вони об'єдналися. Щоб допомога була не тільки серед українців у своїй країні, але і по всьому світу", - говорить Арсен.

У наступному випуску на сцену вийде і вже знайомий глядачам молодий хірург нігерієць Аняня Удогво, який брав участь в четвертому сезоні "Голосу країни" і дійшов до нокаутів. Співак повернувся на сцену проекту, тому що не уявляє свого життя без музики.

"Я не можу уявити своє життя без співу, просто не можу. Тому я повернувся на "Голос країни". Я відчуваю, що настав мій час", - каже Аняня.

Спробує своє щастя на проекті і молода бандуристка з Полтави Інна Іщенко, для якої гра на українському народному інструменті - і любов, і засіб виживання. Дівчина закінчує музичне училище по класу бандури та виступає в міському парку, заробляючи собі на життя. Інна потрапила на проект завдяки щасливому випадку.

"Я грала в парку, і до мене підійшла компанія людей і сказала, що завтра кастинг на "Голос країни". І я прийшла", - згадує вокалістка.

Поборотися за місце в команді одного з тренерів на "Голос країни" приїхала з Луцька і проста продавчиня одягу, 22-річна Маргарита Тишкевич, яка завжди мріяла співати і виступати на сцені. Вона вже багато років стежить за проектом, але вперше наважилася зробити крок назустріч своїй мрії.

Чи встигнуть тренери зібрати свої команди і що буде після виступу останнього учасника "Голосу країни", телеглядачі дізнаються у фінальному випуску етапу "сліпих прослуховувань" 3 квітня о 21.00 на телеканалі "1+1".

Повʼязані теми:

Наступна публікація