Спокуслива Надя Дорофєєва знялася в серіалі "Кандидат"

Спокуслива Надя Дорофєєва знялася в серіалі "Кандидат"

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Артистка зіграла саму себе.

Уже сьогодні, 24-го жовтня, о 21:00 на телеканалі "1+1" відбудеться прем'єра комедійного серіалу "Кандидат" про те, як директор ковбасного заводу Олексій Калач випадково виявляється втягнутим у передвиборчі перегони на пост мера міста.

Головні ролі в серіалі виконали популярний шоумен і гуморист Антон Лірник, актори Антон Холькін, Марк Дробот, Леся Самаєва, Костянтин Корецький та Вікторія Токманенко. Також в комедії можна буде побачити ще багато знайомих облич.

Наприклад, як актриса у серіалі "Кандидат" дебютувала відома українська співачка, учасниця гурту "Время и Стекло", наставник проекту "Маленькі Гіганти" Надя Дорофєєва. У комедії вона зіграла саму себе. За сюжетом, Наді належить взяти участь в концерті на підтримку кандидата в мери.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

"Знімання в серіалі "Кандидат" - це мій перший кінодосвід, і він виявився дуже бентежливим. Я переживала, що не впораюся, буду виглядати неприродно, награно, але внутрішня невпевненість зникла з першої хвилини роботи в чудовій акторській команді на чолі з Антоном Лірником.

Ми разом репетирували, промовляючи кожну фразу моєї ролі. До речі, Антон - такий багатогранний артист! Я в захваті від його талантів, - ділиться враженнями Надя. - Знаковим став фінальний висновок режисера про те, що я - "сама гармонійність". Така похвала настільки мене надихнула і розохотила, що тепер я готова не тільки зіграти саму себе, але й експериментувати з новими образами".

Надя Дорофєєва знялася у серіалі "Кандидат" / Фото: прес-служба каналу "1+1"

Нагадаємо, за сюжетом чинний мер міста розуміє, що на найближчих виборах йому не вистачить голосів для перемоги.

Він вирішує взяти технічного кандидата, який би надалі відмовився від участі у виборах на його користь. Вибір падає на директора ковбасного заводу Олексія Калача, який через свою дружину опинився на межі банкрутства.

Довірливий Олексій погоджується на пропозицію людей мера і вступає в політичні перегони, не підозрюючи, що він лише маріонетка у великій політичній грі. Виробництвом 16-серійної комедії займався "1+1 Продакшн". Продюсери - Олена Васільєва, Вікторія Лєзіна. Режисером виступив Павло Потатуєв.

Повʼязані теми:

Наступна публікація