Нардеп Лещенко почав зустрічатися з привабливою діджейкою

Знайомі політика здивовані такому повороту подій і щиро радіють за пару.

Народний депутат від "Блоку Петра Порошенко" Сергій Лещенко зазначив на своїй сторінці у Facebook, що почав зустрічатися з Анастасією Топольськю, більш відомої як DJ Nastya Beauty.

29-річна діджейка родом з Донецька, але живе у Києві. DJ Nastya вважається однією з найбільш харизматичних українських діджейок. Вона гастролює по всьому світу, в тому числі і в Росії. Нещодавно вона повинна була грати у Москві на фестивалі "Outline", але в останній момент влада міста скасувала цей захід.

Анастасія Топольська виховує дочку від першого шлюбу. Її чоловіком був DJ Tapolsky.

В коментарях на сторінці Лещенка користувачі пишуть, що не очікували такого повороту подій і щиро радіють за пару. Хоча дехто зазначає, що, судячи із сторінок в Instagram, Лещенко і Топольська зустрічаються вже три місяці.

Одні користувачі журяться, що в українській політиці не залишилося завидних женихів, інші бажають депутату і диджейці народити "маленьких антикорупціонерчиків". Хоча серед коментаторів трапляються і такі, які дорікають Лещенку в тому, що він виставляє напоказ свої стосунки, і вважають, що тепер він буде менше уваги приділяти політиці.

Відзначимо, що раніше в ЗМІ ходили чутки про те, що цивільною дружиною Сергія Лещенка є інший депутат від БПП Світлана Заліщук. Сам Лещенко у 2015 році в одному з інтерв'ю казав, що їхні стосунки закінчилися більше двох років тому.

Повʼязані теми:

Наступна публікація